8 Dec 2011

Softie

I did get one soft present today then. I went to PO.P and I had to get this cardigan.

Hain sitten kuitenkin yhden pehmeän paketin PO.Pilta, tämä hupparitakki vaan oli niin ihana. Sain myös viimeisen (ainakin tangossa) kokoa 104 :)


Ja sitten kysyisin teiltä, tietääkö joku saako mistään(Suomesta tai ulkomailta) Myyrä- aiheista lakanasettiä(koko 120 x 200)? Dansku on ihan myyrä fani ja jouluksi uudet pussilakanat pitäisi ostaa, niin myyrä olisi huippu!

6 comments:

  1. Aivan ihana neuletakki!! Siis niin hieno :) Yritin kans googletella Myyrä-aiheesta, mut eipä tunnu mistään löytyvän. Kirpparit on varmaan ainoa toivo..?

    ReplyDelete
  2. Sanna: Tuo on livenä vielä ihanempi kuin kuvissa :). Joo, taitaa olla kiven alla myyrä- tekstiilit :(. Pitää kattella kirppiksiltä.

    ReplyDelete
  3. Heippa,

    täällä ainakin näkyisi myynnissä:

    http://www.maulwurfshop.de/Textilien/Bettwaesche:::1_9.html

    Tosin Saksassa Standardikoko on 140x200, joten joutuisi itse jonkin verran kaventamaan, mikäli haittaa. Postarit näytti kyllä olevan aika kalliit Suomeen (14e).

    ReplyDelete
  4. Tällainenkin aika kiva vielä löytyi:

    http://www.deinebettwaesche.de/product_info.php/info/p231_Der-kleine-Maulwurf-Kinderbettwaesche-Edition-100--Baumwolle.html

    Ne ei tosin toimita suoraan Suomeen ja tyynyliina on kokoa 80x80cm.

    ReplyDelete
  5. Ja kun nyt innostuin etsimään (sori jo kolmas viesti), niin täälläkin olisi toi sama mikä edellä ja postitus onnistuu myös Suomeen:

    http://www.czechsouvenirs.com/bed-linen-set-mole-in-a-car-cotton-140x200-70x90/

    ReplyDelete
  6. Kiitos Saara vinkeistä ja linkeistä. Noi on tosi hienoja, mutta mietitään kannattaako tilata vai ostetaanko suosilla jotain muuta. On kyllä mahtavaa, että jostain löytyy :)

    ReplyDelete