6 Dec 2011

I want these...:)

My blog is still very quiet :(. My school is just about to end, but we still have about a week left. I had a very busy week last week, so I have had no time to do anything. Christmas presents for D are almost ready from our part and we also know what he'll be getting from England. Still little bits and bots need to be bought, but mainly everything's ready. 
So far, I have no clothes bought for Christmas, and I might not buy any, but here are some I would want to buy :)

Edelleen on blogissa hiljaista :(. Koulu on melkein loppu, mutta vielä olisi n. viikko jäljellä. Viime viikko oli todella kiireinen, kun oli näyttöviikko(ei mennyt hyvin), joten en ole ehtinyt tekemään mitään. Onneksi Danskun joululahjat on kutakuinkin kasassa meidän osalta ja tiedämme mitä Englannistakin on tulossa. Jotain pientä ennen joulua vielä on hankittava yleisesti sekä kotiin, että lahjaksi, mutta pääasiassa kaikki on valmiina.

Yhtään pehmeää pakettia ei olla Danskulle hommattu(vielä), ehkä ei ostetakaan, mutta Oii:ssa olisi paljon kaikkea ihanaa, joita tekisi mieli hankkia.
Mini Rodinin ihanat jouluisen punaiset leggarit. HUOM! Tänään Oii:ssa Mini Rodinit alennettuna -30%(vähän houkuttelisi juu ;) ),

MR norsucollege.

Emma och Malena, ihana paita. Tällaisia on muuten huppareina PO.Pissa, että ehkä haenkin sieltä yhden pehmeän paketin.

FUBin ihana petrooli neulepaita. Olisi pitänyt ostaa, kun oli alessa.

Tätä olen himoinnut siitä asti, kun tämän näin(varmaan vuosi sitten)....niin Tapparan väreissä, että ;). Merkki Scotch & Soda.

Ja vielä Mini Rodinin french terry housut. Meillä rupeaa nyt pikkuhiljaa jäämään housuista koko 92/98 pieneksi, joten isommille olisi tarvetta.

Tuleekos teidän lapsille vaatteita lahjaksi? Jos, niin mitä?


Ainiin ja oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

And happy Finnish Independence day to everyone!

2 comments:

  1. Heippa! Ajattelin kerrankin kommentoida kun aina tulee vaan kurkittua tänne blogiisi ilman kommentteja :) tosi kivoja juttuja sinulla täällä ja aivan ihania jouluvaatteita tuossa yllä...! Pakko varmasti johonkin sortua ;) meidän lasten jouluvaatesuunnitelmat menee varmaan aika pitkälti silverjungle.fi nettikauppamme jouluraidoilla :) vilkaise jos ehdit: lifewithasilverlining.blogspot.com. Kiitos vielä mukavista lukuhetkistä :) terkuin Niinamaria

    ReplyDelete
  2. Nyt ei ole kyllä paljon pakettiin asti päässyt vaatteita,mutta emme tiedä mitä Oliver muualta saa kuin suurin piirtein niitä mitä olemme toivoneetkin. =)

    ReplyDelete