17 Dec 2011

One week...

...until Christmas :)
Did a bit of cleaning today.

Viikko enää Jouluun. Tänään saimme aikaiseksi joulusiivousta. Danskun huone sai taas kerran uuden järjestyksen ja siitä sekamelskasta tuli taas hetkeksi siisti.






Danskun huoneesta.

 Olkkarin seinälle saimme vihdoin Danskun kuvat kehystettyinä. Vielä joku isompi taulu tuohon tulee, kunhan sellainen löytyy. Nyt saa meidän pieni mies koreilla yksistään(paitsi tuo miehet- taulu).
Eteiseen virittelin kirkkaat valot, jotta ei tarvitsisi käyttää noita kirkkaita eteisen lamppuja. Hieman tunnelmaa ja samalla tarpeeksi valoa. Viikko aikaa, vielä olisi siivottavaa ja järjesteltävää.

Lisään nyt samantien tuonne myynti- postaukseen lisää myytävää, käykäähän kurkkimassa :)

8 comments:

  1. Nättiä :)
    Mulla on vielä joulusiivous tekemättä. Just pesin kyllä kylppärin. Meillä kun joutuu siivoon joka viikko, kun kunnollinen eteinen puuttuu ja uunin lämmityksestä ja miehen työvaatteista (ja muutenkin) roskaa kantautuu. Pölyä myös kertyy :(

    ReplyDelete
  2. Voi jehna. Teillä on tuo papukaija-säästälipas!! Onko se miten rakas vai ostettavissa? ;D Meillä on toisella sellainen ja toiselle tarvittas tietty kipeesti kans.. :)

    ReplyDelete
  3. Iitunen: tuo on ihana. Kerran löysin parilla eurolla kirppikseltä, en ollut aiemmin vastaavaa nähnyt. Ei tuo mitenkään rakas ole, mutta niin ihana, etten ainakaan nyt ole myymässä. Olisi kyllä kiinnostavaa tietää milloin noita on pankista jaettu?

    ReplyDelete
  4. En yhtään tiedä, meidän löytyi kans kirpulta. Isompi tyttö rakastaa omaansa ja tahtoisin toki toiselle samanmoisen, kaikista parasta jos ois erivärinen. Meidän on vihreä ja keltainen nokka, en tiedä onko muita.. :) Ymmärrän kyllä ettet oo myymässä, ihana on, mut pitihän se yrittää :D

    ReplyDelete
  5. Meillä myös keltainen nokka ja muuten vihreä. Jos olen myymässä, niin kysyn sinulta ensin :)

    ReplyDelete
  6. Uusi lukija löysi tänne ja kiva blogi.

    Riikka Riikan blogista

    ReplyDelete
  7. Papukaija pankkeja saa pop-pankista. Käsittääkseni niitä on siellä edelleen saatavilla. :) Ainakin vielä kaksi vuotta sitten saimme, kun avasin pojalle tilin.

    ReplyDelete