26 Aug 2013

Back in business ;) We have had busy week being sick :). D started daycare a week ago and it has gone well, but the baby has been ill with roseola and now me and the baby are coughing and sneezing. This week D turns 5 (wed), we will have a small celebration on sunday for him, so there is lots to do. 

Blogissa onkin ollut hiljaista, kun ei ole energia riittänyt kuvaamaan tai kirjoittamaan :/. Meillä on sairastettu vauvarokko viime viikolla. Kuumetta oli pienellä 4 päivää ja 5 ja 6 päivänä oli ihottumaa, eli pitkään kesti. Vauvalle ei ruoka oikein maittanut(eikä maita vieläkään), joten yöllä on saanut kiitettävästi nousta imettämään. Nyt onkin sitten jo seuraava tauti jylläämässä, eli syysflunssa. Aloitin itse köhimään ja nyt vauvan nenä vuotaa ja viime yö oli taas kovin levoton :/.

D aloitti viikko sitten tarhan ja siellä mennyt kaikki hyvin. Keskiviikkona juhlitaan D:tä oman perheen kesken ja sunnuntaina sukulaisten kera(kaveri synttärit sitten vasta viikon päästä), joten hulinaa riittää. :)

Yllä olevat kuvat eiliseltä...ihanaa kun on vielä lämmintä ja aurinkoista. Pakko nauttia :D.


6 comments:

 1. Voi, nytkö teille tuli vielä syysflunssa päälle :/. Kurjaa! Meillä sairastettiin flunssa pari viikkoa sitten, mutta vieläkin pienimmällä vuotaa räkä, huoh.

  Ihania kuvia ja tosi kiva tuo D:n pipo :). Kivaa viikkoa ja tsemppiä synttärijärjestelyihin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt näyttää kyllä olevan tuota flunssaa liikkeellä :/. Itse en ole juuri koskaan kipeenä, joten aina tämä olotila tulee ihan puun takaa yllätyksenä.

   Kiitos :) Pipo on aivan ihana ja toivotaan että saadaan kivat synttärit järkättyä.

   Delete
 2. Paranemisia! Kuulostaa vähän liiankin tutulta tuo teidän sairastelu. E:llä oli kanssa toissa viikolla vauvarokko (onneksi melko lievänä...kuumetta ei ollut oikeastaan yhtään, mutta ihottumaa kyllä senkin edestä) ja sit viime viikolla Joakselle tuli mahatauti, joka on nyt sit kiertänyt parin päivän välein koko perhettä läpi. Ainoastaan mä olen pysynut vielä terveenä. Joaksella olisi alkanut eskari tänään uudessä päiväkodissa, mutta jouduttiin nyt lykkäämään aloitusta jonnekin loppuviikkoon/ensi viikolla, kun ei viitsitä mennä sinne kaikkia tartuttamaan :(

  Onnea Danskulle jo etukäteen! :)

  Saara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ja harmi että teilläkin sairastetaan :(. Kaikkein kamalinta on kyllä katsoa kun pienet sairastaa. Mahatauti on kaikista ikävin, toivottavasti itse säästyt siltä. Meillä oli keväällä noro- virus ja se meni kaikki läpi paitsi vauvan, onneksi minä sain sen lievimpänä mutta oli se kyllä kamala.

   Ai teillä alkaa jo eskari? Vautsi! Kauheaa kun nuo lapset kasvaa niin nopeesti, 5- vuotias on jo niin iso, mutta niin pieni :).

   Ja kiitos! Kerrotaan Danskulle onnittelut! :)

   Delete
 3. Joo, täällä mennään jo 6-vuotiaina kouluun eli eskariinkin mennään sit vuotta aiemmin kuin Suomessa. Harmi, kun Joas jää nyt heti alkuun muista jälkeen (muut on aloittaneet jo elokuun alussa, mutta meillä tarhan aloitus siirtyi ensin Suomen kesälomamatkan takia ja sitten tässä välissä oli vielä pieniä vähän Eeliä vanhempia tarhan aloittaneita niin paljoa, että Joaksen perehdyttäminen siirtyi entisestään. Ja nyt oli sit taas pakko lykätä aloittamista sairastelujen takia lisää.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivotaan että Joas saa muut nopeasti kiinni ja että teillä oltaisiin jo tervehdytty. Oikein mukavia eskarin ensipäiviä Joakselle!

   Delete