9 Aug 2013

Molo Kids AW13 winter gear!

Molo is bringing out some very cool gear for this coming winter, like they do every year of course ;). I was able to visit the Molo showroom here in Finland. I think it would just be the best to show the images so you can see it for yourself. 

Mololta tulee tänäkin vuonna aivan ihana mallisto talveksi. Mukana on mm. printtihaalarit, jotka livenä on paljon upeammat kuin kuvissa. Pääsin katsastamaan tulevan talven Molon showroomilla Helsingissä ja tässä muutamia ottamiani kuvia sieltä. Molo on kuulunut meidän sekä talvi- että sisävarustukseen D:n vauvaiästä asti, eli jo melkein 5 vuotta. Kertaakaan en ole joutunut laatuun pettymään ja nytkin talvea odottelee viime talven keltainen haalari, joka löytyy myös tämän talven mallistosta.

Pidemmittä puheitta, tässä on uutuudet! Kollaasin kuvat molo-kids.com.


 Pupu on livenä tosi ihana, ottaisin kyllä pikkutytölle tuollaisen heti ♥.
 Vaalea turkoosi on todella kaunis. Harmittelin, että on laitettu pinkki vuori, sillä tämä olisi ollut meidän pienemmälle aivan täydellisen värinen haalari...toki mietin kyllä jos silti hänelle ostaisi, viis pinkistä ;).





 Laskettelukuosisesta haalarista en valitettavasti saanut yhtäkään hyvää ja tarkkaa kuvaa, joten tässä jonkinmoinen kuva printistä ja alla kuva mololta. Haalari on todella upea ja taas luonnossa paljon kivempi kuin kuvissa.



 Hieman tummempi turkoosi, mutta todella kaunis myös.

 Kevyitä toppatakkeja joilla kuulemma pärjää myös kovemmillakin pakkasilla, eli on yllättävänkin lämpimiä esim. lasketteluun. 
 Tämä takki on niin meidän näköinen! Aivan ihana! Paksumpi kun nuo edelliset ja kaikinpuolin tosi kiva.
 Koko takissa 116 ja on sopiva, eli niukkaa on mitoitus näissä.
 Valaistus oli hieman kirkas, joten kuvatkaan ei kovin hyviä, mutta näkyy edes jotakin. Eli housuja sekä lajitelma takkeja. Kaikki sopii kaikkien kanssa, mistä iso plussa!

Tämä takki oli jännä ja tästä tulee myös haalari. Materiaali on tekninen ja erittäin joustava, hieman softshellmäinen, mutta ohut ja tosi notkea. Paras erittäin aktiiviselle lapselle tai esim. lasketteluun, hiihtoon ym.

Muutamia muita tuotekuvia:











Mitäs mieltä olette? :)

9 comments:

  1. Kivalta näyttää, mutta ei kyllä tullut mitään mikä olis pakko saada. Onko haalarit niukkaa mitoitusta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haalarit olivat minusta normaalia mitoitusta. Esim. tuolle n. 105cm hoikalle 116cm oli liian iso, eli 110cm sopii meille hyvin varmaankin koko talven.

      Delete
  2. Kivoja ja raikkaita värejä löytyy. Toivon että viime talven keltainen haalari vielä mahtuisi pojalle. Pinkki, karvahupullinen takki on tosi kiva, sellaisen voisin haluta. Hinnat vaan vähän mietityttää, ehkä alesta sitten.

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kivoja värejä. Ehkä ihan peruspunaista jäin kaipaamaan, koska se oli väri mitä D toivoi, mutta tuo turkoosi on pojalle todella nätti, samoin printit. Takitkin ovat upean väriset...hinta tietty kirpaisee kyllä, mutta kannattaa kytätä kantisaleja ym ;).

      Delete
  3. Pupuhaalari on hulvaton! 1-v tytön äidillä meni kyllä harkintaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pupuhaalari on I-H-A-N-A! Oikeasti on paljon ihanempi livenä kuin kuvissa. Jos meidän pienin olisi tyttö, hänelle tulisi ehdottomasti pupuhaalari :)

      Delete
  4. Perusvarmaa moloa!

    Seepra on hauska. Mutta erivärivetskarit eivät ihan kauheasti ihastuta, niin kuin ei po.pinkaan vastaavat.
    Tuossa seeprassa ne tuntuu hieman paremmin katoavan kuosin sekaan.

    Sen sijaan tykkään noiden yksiväristen haalareiden erivärisestä vuorista sekä vetskareista. Ei siis eriväriset vetoketjut haittaa, vaan eriväriset keskenään olevat vetoketjut. :D

    Valokuvaprintit eivät ihastuta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä en kanssa syty erivärivetskareille esim. PO.Pin takeissa/haalareissa, tuossa seeprassa en itseasiassa edes huomannut noita vetskareita. Heti kun tuon takin näin, harmittelin ettei sitä tullut haalarina :).

      Delete
  5. Onko sulla siitä oranssista Amberista mitään livekuvia? On eri nettikauppojen kuvissa niin eri sävyisiä nuo haalarit :)

    ReplyDelete