15 Aug 2013

Soon to be 5! Presents...

These years pass so quickly, so yet again there is a birthday coming up for my big boy as he is turning 5! I can't believe he is going to school in two years. I have been looking through different ideas for presents and already bought a few. Here's some ideas I have and some he is getting.

Vuodet ne vaan vierii hurjaa vauhtia eteenpäin ja taas on tullut Elokuu ja D täyttää parin viikon päästä 5- vuotta! En voi uskoa, että jo kahden vuoden päästä meillä on ekaluokkalainen, nyyh! Synttärilahjat aiheuttaa aina päänvaivaa, kuten nytkin. Jotain on löytynyt kuitenkin :).

Eilen tilasin amazon.co.uk:sta aivan mielettömän kivan jutun, nimittäin kauko-ohjattavan kuun, joka toimii yövalona ja näyttää kuun sirppeinä sekä täysikuuna. D on ollut kovasti kiinnostunut avaruudesta, kuusta ym. joten lahja on varmasti aika mieleinen. Brion junarata on ollut yksi leikityimmistä leluista, joten ostimme kauko-ohjattavan junan ratoineen(joo, kauko-ohjattavat jutut on nyt in ;) ). Englannin sukulaiset ovat ostaneet jonkinlaisen työkaluaseman tms. sekä Oktonauttileluja.

Vielä jotain ideoita kaivataan, joten jos tulee mieleen jotain 5v sopivaa(ei tarvitse olla lelua) niin kerro ihmeessä. Mitä teidän 5v:t on saaneet lahjaksi? Mitkä lelut/jutut on nyt in?


9 comments:

 1. Menin sitten vahingossa deletoimaan Anonyymin kommentin, anteeksi. Eli Ceomageja rupean googlettamaan, kiitos vinkistä! :)

  ReplyDelete
 2. Meillä on 5v synttärit kolmen kuukauden päästä. Pojan ehdoton suosikki on Beybladet. Tänäänkin oli neljällä pojalla varsin pitkäkestoinen peliturnaus ja meteli sen mukainen. Toivelistalla on varmasti joku Hotwheels autorata (kolmatta mallia ei enää tule). Tatu ja Patu kirjoista poika tykkää myös. Toiveena on myös oma snorkkeli ja maski, vaikka poika ei osaa uida eikä sukeltaa. Toki kestosuosikki on legot ja synttärit ilman legoja olisi varmasti pettymys.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä ei ole tuollaisista kuultukaan ;). Pitää lelukaupassa käydä katsomassa noita. Autoratojakaan meillä ei ole, eikä oikein mahdukaan, mutta ehkä jotain erikoisia pikkuautoja voisi miettiä. Pikkulegoja meillä ei ole lainkaan, joten saattaa olla että joku legoautopaketti tms. päätyy lahjapakettiin. :)

   Delete
 3. Meillä oli kesäkuussa 5-vee synttärit ja poika dai useamman paketin geomacceja ja tykkää niistä tosi paljon. Pikkulegot on toinen suosikki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Geomacit pitää kyllä katsastaa, voisivat olla kivoja kun magneeteista tuo tykkää kovasti. Pikkulegoja ei vielä meillä ole, joten ehkä paketti niitä voisi olla kiva.

   Delete
 4. Meillä pojat täyttää 5 loppusyksystä. Toiveissa on Octopodi ja Hotwheels-juttuja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Octopod on huippukiva :D. Hotweels juttuja pitää käydä katsomassa, autoja voisi pari uutta ostaakin :).

   Delete
 5. Meillä 5-vuotias sai juuri lahjaksi pikkulego sairaalan ja poliisiaseman, jonka seurauksena koko asunto täynnä niitä legopalasia. Nyt toivon, että olisivat pysyneet Dubloissa, kun ovat niin paljon helpommin kerättävissä. ;) Kivojahan ne legot ovat ja kehittävät sorminäppäryyttä ja hahmottamiskykyä.

  ReplyDelete
 6. Meillä 5v. pojalla legot ehdoton suosikki! Toisena vahvana Hotweelsit. Ratoja on sellaisiakin kun saa säilytettyä pienessä tilassa. Kauko-ohjattavat jutut myös meillä suosiossa. :)

  Kirjoista Mauri Kunnakset, Tatut ja Patut, Risto Räppääjät ja heinähatut ja vilttitossut sekä tietokirjat (eläimet, avaruus, maantieto)

  Lautapelit on tosi suosittuja ja esim afrikan tähti on ikisuosikki.

  Poika tykkää saada lahjaksi myös vaatteita jos liittyvät esim jalkapalloon tai angry birdseihin.

  5v. lahjaksi sai myös kellon, lompakon, uuden repun, oman kameran, robinin levyn ja paidan, liput sirkukseen, leffaliput, angry birds lakanat..kaikki oli mieluisia.

  Myös kaikki urheilujutut on in...esim pesissetti, sulismailat, jalkapallo, luistimet, potkulauta ym. on hyviä lahjoja...

  ReplyDelete