4 Aug 2013

Today in picturesToday we had a good time at this small animal park called Kiviniitty. There were different animals like, alpacas, goats, rabbits, guinea pigs, pigs, reindeers, cows, horses, chickens, peacocks etc. D really enjoyed it and so did our English guests. All in all, a very nice day.

Tänään vietimme päivää Kiviniityn kotieläinpuistossa. Päivä oli mitä mahtavin, lämmin mutta viileä tuuli viilensi kivasti. Omaan makuun paikka oli kallis siihen nähden mitä siellä oli, mutta tokihan D tykkäsi mm. sähkömönkijöistä, trampoliinista sekä eläimistä. Eläimiä löytyi monenlaista mm. vuohi, alpakka, kani, marsuja, possuja, poroja, lehmiä, lampaita, hevosia, kanoja, joutsenia ja riikinkukkoja. Nuotiopaikkoja oli useita ja paistoimmekin kinkku-juustoleivät oikealla puugrillillä :).

Vieraat tykkäsivät paikasta ja myös pääsivät ajomatkan aikana näkemään suomalaista maaseutua ;). Muutama päivä enää ja sitten he lähtevät takaisin, tulee kyllä olemaan D:lle kova paikka kun lähtevät, harmi että käyvät niin harvoin :/.

6 comments:

 1. Voi että tuo teidän vauva on niin suloinen, aww :). Meidänkin olisi tarkoitus suunnata läheiseen kotieläinpuistoon ja en ole tullut edes ajatelleeksi, että nekin voivat olla kalliita paikkoja? Saapas nähdä paljonko täällä maksaa..

  Mukavaa viikkoa teille :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! :) helsingin suunnalla on ainakin muutama kotieläinpuisto, jotka eivät maksa. Tämä missä oltiin maksoi 9€ jokaiselta yli 1-vuotiaalta, joka mielestäni aika paljon.

   Oikein mukavaa viikkoa teillekin!

   Delete
 2. Ihanan kesäisiä kuvia;). Jos saisi toiveen esittää niin voisitko kertoa jossain vaiheessa teidän vaunuista/rattaista joita käytätte ja samoin turvakaukalosta. Oletteko olleet tyytyväisiä jne. Kiitos,jos tämä olisi mahdollista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Toki voin kirjoittaa meidän vaunuista ja kaukalosta :). Yritänkin väsätä sellaisen piakkoin.

   Delete
 3. Kivoja kuvia jälleen kerran :) Laama on pelottava! Vai onko se edes laama? alpakka?
  Mutta tuo possu <3 Niin lomalla! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Alpakka-laama sama asia kait :) Possut oli niin ihania röhnöjä :D

   Delete