4 Aug 2013

Ticket Outdoor AW13 rainwear
Here is some of the Ticket Outdoor's rainwear for this coming autumn. The yellow rubber rain with fleece looks great and I also love the turquoise. :).

Ticketin tulevan syksyn malliston sadeasut on mielestäni erittäin kivoja ja pirtsakoita. Keltainen rubber rain fleecellä on ihana, samoin turkoosi, puhumattakaan pinkistä jonka ostaisin heti tytölle ;). 

Tänään olemme menossa Kiviniityn kotieläinpuistoon vieraiden kanssa. Ihanaa muuten huomata, kuinka D puhuu hienosti englantia sukulaisten kanssa (normaalisti isälleen puhuu suomea ja englantia, mutta nyt yrittää kovasti puhua pelkkää englantia sukulaisille) ja tuli niiden kanssa heti juttuun ja halusi että jäävät yöksi meille ♥. Tässä kuva vielä eilisen kävelyretkeltä.

4 comments:

 1. äh.mä olen superpettynyt ticketin sadeasuihin nykyään. niiden matskusta on tullut niin pehmeää ettei se kestä mitään. siihen tulee tosi helposti reikiä ja saumat aukee ihan hetkessä saumateippien takia. ja sit ne ei vastaa mun reklamointeihin.. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. :( Meillä itseasiassa rubberiin tuli jokin viiltojälki, tosin en ole varma onko vahingossa esim. saksista tullut tms, koska siltä näyttää. Muuten meillä on tavallinen rubber kestänyt, mutta plain rainia en uskalla isommalle ostaa, sen laatuun en oikein luota. Harmi ettei reklamointeihin ole vastattu :(.

   Delete
  2. Meille on sattunut varmaan vain hyviä Rubberraineja, sillä ovat kestäneet kyllä hyvin. (tai sitten en ole katsonut niitä niin tarkkaan.)
   Mutta ylipäätänsä kuulee mielestäni jatkuvasti huonoa kuravaatteista, oli kyseessä sitten ticket, reima, rukka tai ihan mikä vaan. Ei ne vaan kestä. Vettäpitävät kurarukkaset ovat varmaan täydellinen mysteeri, sillä jo uutena tuntuvat vuotavan enemmän kuin reikä-ämpäri.

   Delete
 2. Ticketin rubbereissa on muuten eroja vedenkestävyydessä. Kannattaa tarkistaa speksit ennen ostoa. Hinnassa usein kyllä huomaa.

  ReplyDelete