28 Aug 2013

Five / 5

My boy is 5, do I need to say more? :) He is such a big boy. I have no idea where the years have gone, they just have. We celebrated as a family today. On sunday he will have a small celebration with some family and the saturday after he will have a party for friends. So, lots of presents still to come ;).

Meidän poika on nyt 5-vuotias! Mihin se aika on oikeasti mennyt? Aina välillä mietin jotain tiettyä ikää tai ajanjaksoa enkä vain todellakaan muista kaikkea :(.Aika menee loppujen lopuksi aivan hurjaa vauhtia, kun vaan voisi hetkeksi sen pysäyttää. Ahdistun ajatuksesta, että kahden vuoden päästä meillä on jo koululainen...kaksi vuotta on suhteellisen pitkä aika, mutta se on kuitenkin niin lyhyt :/. 

No mutta sankarilla oli jokatapauksessa kiva päivä. Tarhassa olivat menneet katsomaan musikaalia ja olivat häntä siellä juhlineet. Kotona sai avata paketteja ja loppuilta menikin lahjoja kootessa. Sunnuntaina on pienet juhlat sukulaisille ja siitä viikon päästä lauantaina pidetään kaverisynttärit, joten juhlia vielä tiedossa :).

 Lahjoja availtiin heti tarhan jälkeen ja D sai mm. Octonauttien build-a-gup Gup F:n, Geomag- magneetteja, Bosch tool bench- työkalupöydän, Illuminated Moon- valon, Lego poliisiauton, Brion junaradan sekä lipun Fun Parkiin. Kaikki lahjat olivat mieleen.
Koska tänään en leiponut vielä, niin kävimme iltapäivällä syömässä maailman parasta jäätelöä, eli Minettin italialaista ihanuutta Mustanlahden satamassa. Sattumalta siellä oli paikalla vanhoja autoja, joten kuvailin noita hienouksia puhelimella. Kuvat löytyvät myös instagramista ja meidät löytää sieltä nimimerkillä lastenvaateralli :).

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

3 comments: