17 Jan 2012

Flexibath

We bought a Flexibath yesterday. Our bathroom is quite small and the old "baby"tub we had takes a lot of room. When I bought the Flexibath, I thought it was very small. We thought of taking it back to the shop, but decided to try it out. It is actually fantastic, my son loved his bath in it and it was not too small at all. 


Ostimme eilen tämän, eli Flexibathin. Meillä oli käytössä ennen Danskun syntymää ostettu vauvan amme(jossa tuli ne jalatkin mukana), mutta se on kylppärissä aina tiellä, eikä sille ole mitään paikkaa. Päädyimme tuohon flexiin sen pienuuden vuoksi. Kovin pieneltä se näyttikin, mutta onkin yllättävän tilava. Dansku mahtuu hyvin istumaan jalat suorana ja koska tuo on joustava, vesi saa siitä vielä isomman. Dansku nauttikin illalla ensimmäiset kylvyt tuossa ja kivaa oli.

9 comments:

  1. Hauska =) En ole tollasta ennen nähnytkään =) meillä on ihan perinteinen amme, vie kyllä paljon tilaa, saunassa yleensä säilytetään kun ei ole käytössä

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä käytetään ammetta joka päivä lähestulkoon eikä ole saunaa missä säilyttää. Tuo siis menee kasaan ja tosi pieneen :)

      Delete
  2. Miten korkea tuo Flexi bath on? Vauvalle kun olisi kiva saada joku erillinen pieni amme, jottei sitten tarttisi käyttää koko kylpyammetta vedellä (meillä on siis kiinteä normaalikokoinen kylpyamme ja vaihtaisin sen niin mielelläni pelkkään suihkuun...Joas taitaakin olla meidän perheessä ainoa, joka tykkää kylpemisestä). Olen harkinnut tuota tai sitten sitä TummyTubia vai mikä sen pesusangon nimi nyt onkaan, mutten vielä ehtinyt kauppoihin vertailemaan :) Meillä kun on aika pieni kylppäri, joten sellaista normaalia vauvanammetta ei mahdu missään säilyttämään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Löysin mitat babystylen sivuilta ja ne ovat:
      Flexi Bath mitat:
      - pituus: 66,5 cm
      - leveys: 38,9 cm
      - korkeus: 23,8 cm
      - paino: 1,269 kg
      - tilavuus: 39 l

      Tuo menee kyllä mahtavan pieneen tilaan, suosittelen!

      Delete
    2. Kiitos mitoista! Tuo näytti kuvissa vain tosi korkealta, muttei mittojen mukaan olekaan. Ehdinkin jo tässä välissä itsekin googlailla ja kyllä tuo taitaa meille tulla (se valkoinen harmailla saumoilla). Hintaakaan kun ei näyttänyt olevan paikallisissa nettikaupoissa kuin hieman reilu 30e.

      Delete
    3. Joo, BabyStyle:ssa tuo oli 35,90€ ja noudin sen, eli esim. nettikauppoihin verrattuna suht. edullinen. Jossain tuo oli 38€ + pk:t.

      Delete
  3. Näyttää kivalle ja ennen kaikkea kätevälle! Meillä on pesuhuoneessa kyllä juuri ja juuri ammeelle säilytystila, mutta siltikin olisihan tuollainen paljon kätevämpi säilyttää =)

    ReplyDelete
  4. Ompas kätevän oloinen amme! :) Meillä on ollut vähän kylmpemisestä taukoa, kun Oliver ei ole halunnut käydä kuin suihkuttelemassa, mutta tuollainen olisi kyllä tilaihme tuon vauvapunkan tilalle. :D Onkos tietoa, että toimiiko sitten taas ihan hirmu pienen neidin kylvetyksessä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kätevä tuo on kyllä. Tuon ikäsuositus on 0-4v, eli sopii ihan vauvojenkin kylvetykseen ja kun googlaa tuolla nimellä, niin lähes kaikki kylpijät ovatkin 0-2v melkeimpä :)

      Delete