12 Jan 2012

Goodprint

Since I knew I was going to attend the two fashion fairs in Copenhagen next month, I had to order some business cards. As funny as it sounds, I am after all, just a blogger, but last time people asked for my information(they asked if I had a card). I did not have anything, so I don't think anyone remembered me.
Well, this time I am prepared.
I just wanted to let you all know about a great company called Goodprint. Very reliable, reasonable price(compared to Finnish prices) and the cards look great!

Heti kun olin matkani Köpikseen varannut, laitoin tilaukseen käyntikortit. Kuulostaa varmaankin hassulta(omaan korvaani myös), mutta viime kerralla, kun messuilla olin, minulta kysyttiin useasti käyntikorttia. Siellä on kova kiire kaikilla, eivätkä he muista nimiä, saatika blogien osoitteita enää myöhemmin. Kortteja sain sieltä itsekin kouraan ja tällä kerralla saan kysyjille jaella omiani. 

Googletin edullisia käyntikortteja tekeviä firmoja ja suomessa ne tuntui hurjan kalliilta. Itse olisin tarvinnut maksimissaan 20kpl, mutta kukaan ei niin vähää tee. Löysin sitten mahtavan huipun Goodprintin, jolta sain tilattua kuvallisen ja värillisen korttipaketin(50kpl) 16€:lla sisältäen postikulut. Kortit tilasin 4.1, ne lähetettiin 9.1 ja tänään putosi luukusta.

Mukana tuli tuollainen muovinen kotelo, joka peittää oman nimeni, osoitteeni sekä puhelinnumeroni. Blogin osoite ja sähköposti mahtui korttiin myöskin. Näistä luultavasti tulen jakamaan vain max. 10kpl, eli sinänsä iso kasahan noita on, mutta ei saanut pienempääkään määrää :(. 

Oletteko te tilanneet(blogille, kaupalle, yritykselle tms.) käyntikortteja ja jos, niin mistä?
(ja suosittelen ottamaan käyntikortteja tms. mukaan, jos tuonne messuille on menossa, niitä tullaan kysymään!)

5 comments:

  1. En ole tilannut, mutta jos tilaisin, kääntyisin varmaankin Karhukopion (tai mikä Multiprint nykyään onkaan) puoleen. Tekisin a4-kokoisen pdf:n ja leikkaisin itse heidän leikkureillaan. Tilattiin sieltä hääkutsut samalla systeemillä ja olin tosi tyytyväinen. vaihtoehtoisesti printtaisin itse kotona hieman ohuemmalle kartongille (paksu ei mene tulostimesta). Pieniin määriin sympaattisia olisivat myös ihan kokonaan käsin kirjoitetut ja piirretyt kortit.

    ReplyDelete
  2. Nna: Kiitos vinkistä! Itseasiassa viime vuonna heräsin tuohon käyntikorttijuttuun ihan liian myöhään ja mietin käsin tekemistä.

    Kokeilin tehdäkin muutamat, mutta ei niistä mitään kivoja tullut, eikä niitä olisi kehdannut edes jaella. Mutta ajan kanssa saisi varmasti itse käsin tehtynäkin hienoja.

    ReplyDelete
  3. mä olen ajatellut tehdä. itseasiassa tarviin aika kipeästi läjää käyntikortteja.. mies teki omalla designillä oman bloginsa käyntikortit vistaprintiltä. on ollut tyytyväinen mutta olen lukenut paljon huonoakin siitä.

    ReplyDelete
  4. Unikuu: minä kanssa tein joskus vistaprintillä kortit, mutta kun olin valmis, hintaa tulikin yllättäen lisää, niin etteivät olleet mitenkään ilmaiset vaan todella kalliit. Siitä on kuitenkin jo jonkin aikaa.

    ReplyDelete
  5. Kivan näköiset kortit sinulla, onnea matkaan Köpikseen! Sen verran piti kommentoida että olen myöskin tuolta Vistaprintiltä http://www.vistaprint.fi/kayntikortit.aspx omat käyntikortit tilannut. Vaikka tosiaan jotakin outojakin juttuja olen netissä niistä lukenut mutta itselle tulivat toimitukset ihan ok perille molemmilla kerroilla, eikä tullut hirmu kalliiksi - riippuu tietysti mitä kaikkea lisäjuttuja haluaa, eli saa varmaan kalliinkin paketin koottua :)

    ReplyDelete