2 Jan 2012

Waterproofing from Molo

I received a few images of Molo Kids' outdoor clothes for this coming spring and wanted to share them with you.

Sain Molo Kidsiltä muutamat kuvat tulevan kevään ulkovaatteista. Nämä on kaikki vedenpitäviä ja kaikissa teipatut saumat. Meille taitaapi tulla ainakin tuo ihana sininen takki...ehkä.








Kuvissa siis sekä kuoripuvut että kurapuvut. Tuo kuoritakki on minusta aivan ihana, pirtsakkaa uutta Mololta. 
Mitä tykkäätte?

8 comments:

  1. Keltainen kurapuku olis ihanan pirtsakka =)
    Kuoritakkikin on kiva, mietin sitten vaan käytössä, kastuuko noi resorit miten helposti...

    ReplyDelete
  2. Mulle tuli kuoritakista kanssa mieleen, että miten käytännölliset nuo resorit on? Sinänsä takki näyttää tosiaan ihan kivalle, mukava kun on jotain uuttakin.

    ReplyDelete
  3. kivalta näyttää, mutta hinnat oli aika sikamaisen korkeita...

    ReplyDelete
  4. Jadore: missä näit hintoja?

    ReplyDelete
  5. Mä tykkään kanssa tosta takista, mutta ei vakuuta muakaan nuo resorit ja hintaa tollakin se lähemmäs 100€ eli kyllä jää Molot keväällä ostamatta, aika pitkälle vanhan toistoa muutenkin. Tosin epäilen, että kaikkien merkkien hinnat on nousseet :( Caacabaanassa, taikamaassa ja punavuoren peikossa taitaa olla noita hintoja näkyvillä.

    ReplyDelete
  6. Caacabaanassa oli tosiaan noita hintoja, alimmainen takki 99,95 ja haalarit maksaa yksivärinen 129,95 ja rainbow 139,95. Aika tyyriitä tosiaan ovat, muistaakseni viime keväänä olivat halvempia?

    ReplyDelete
  7. Aikas hintavia tosiaan. Mutta valitettavasti kaikki kallistuu :( Varmasti parin vuoden päästä ei hyvää toppahaalaria tuu saamaan alle 200€:n heh(no toivottavasti saa).

    Kysyin tuosta resorista, niin siinä on polyesteriä, eli toisin kuin pelkkä puuvilla se ei sinänsä ime vettä sisäänsä, mutta toki vedessä kastuu. Takki on tehty pääosin Tanskan markkinoille ja on nyt luvattu, että koska Molo on suomessa vain kasvanut isommaksi, ensi kerralla he suunnittelevat vastaavia tuotteita meille sopiviksi :)

    ReplyDelete
  8. Ihanat keltaiset! Noissa on sitä jotain :)

    ReplyDelete