10 Jan 2012

We are on a break

My son poured a drink all over my laptop, so we are having a break from blogging, until I can get a new laptop. Sorry about that.

Pikku ukkeli kaatoi vahingossa läppärilleni sokeria sisältävää vissyä ja läppäri simahti. Korjausarvio tehtiin tänään ja nyt odottelen vakuutusyhtiön vastausta korvauksesta. Jatkamme taas, kunhan olen uuden koneen saanut.

Vinkkejä saa muuten mielellään antaa hyvistä läppäreistä, suhteellisen edullisista.

11 comments:

  1. Sanon oman kokemuksen kautta että peruskäytössä ainakin on minulla hyvin kestänyt tämän muutaman kuukauden HP:n 630.

    ReplyDelete
  2. Mulla tämä rikki mennyt kone on hp dv7 ja on kaksi kertaa ollut jo huollossa, vaikka 1,5v vanha, en siis ehkä enää kallistu hp:n koneeseen, mutta eihän sitä tiedä.

    ReplyDelete
  3. Voi ei.. Mä suosittelen Acer läppäreitä. Ei ainakaan HP, en oo ikinä luottanut HP:n koneisiin, oli ne sit mitä tahansa.

    ReplyDelete
  4. Mun mies aina neuvoo kaikkia että Hp:n konetta ei kannata ainakaan ostaa ja kone kannattaa ostaa jostain tietokoneliikkeestä, ei esim. anttilasta.

    ReplyDelete
  5. Mulla on HP dv6, joka vetelee ihan viimeisiään, vaikka ikää on vasta 2 v. Tuuletin hurisee ihan hulluna, akku on aivan finito. Eli koneen hankinta on mullakin edessä. Kerro, jos löydät jonkin hyvän. HP ei siis välttämättä ole ykkösenä listalla...

    ReplyDelete
  6. Titti: mies meillä sanoo, ettei aceria kannata, en tiedä miksi. Asus koneissa taas on 2v takuu, joka on mun mielestä tosi hyvä.

    Lilla company: joo, munkin koneen tuuletin hurisi niin lujaa ja se kuumeni niin, että oikeasti lähes poltti ihoa, akkukaan ei enää kestänyt mitään. Tosiaan siis, hp ei ainakaan ekana ole mielessä. Ilmottelen toki mihin päädyin.

    ReplyDelete
  7. Mullakin vain huonoja kokemuksia HP:sta. Nyt jo pidempään käytössä Acerin kone ja on ollut tosi hyvä. It-mieheni on monesti halunnut vaihtaa oman kalliin Asuksensa tähän... ;-)

    ReplyDelete
  8. Veljellä on Acer ollut 4vuotta ja ei oo tarvinnu huoltaa kertaakaan omien huoltojen lisäks (siis kun muistaa levyneheytykset jne) mut sehän voi olla sitten jotain vanhaa lujaa mallia :) Asus on mun mielestä ok. Fujitsu pöytäkoneissa mut tuntuu et läppärit taas ei kestä.

    ReplyDelete
  9. Sain justiinsa suosituksia Asus Zenbookista. Hieman hintavahan tuo on, mutta kuulemma ihan huippu.

    ReplyDelete
  10. Joo Aceria en kanssa suosittele! Entiset Acerin koneet (2) on ollu huollossa ihan kiitettävästi, eli ei niitä meille enää.
    Hp:ta en myöskään suosittele!
    Kunnon liikkeestä kannattaa mennä valitsemaan.

    ReplyDelete
  11. Kiitos kaikille vinkeistä ja kommenteista. Sain korvauspäätöksen ja hainkin jo itselleni uuden masiinan. Yritän blogata siitä vielä tänään :)

    ReplyDelete