3 Jan 2012

To go or not to go?

Last February I attended the coolest fair ever in Copenhagen called CPH Kids. It is a kids fashion held in Copenhagen twice a year. I have not been thinking of going this Feb, until I received an invitation to another fair called CIFF Kids. I am also welcome to attend CPH Kids again and have a ticket. I still don't know whether to go or not, because I am scared of flying so much. Anyone of you other bloggers/store owners going??


Viime Helmikuussa kävin aivan ihanilla lastenmessuilla Köpiksessä. Postauksen messuista voi lukea täältä. Elokuussa en messuille päässyt, kun oltiin Englannissa. En ajatellut meneväni nytkään ensi kuussa, mutta sain kutsun samaan aikaan pidettäville CIFF Kids messuille. Messut ovat samanlaiset, mutta CIFF on hieman isompi ja sisältää mm. muotinäytöksiä. Minulla on lippu myös CPH Kids- messuille, mutta nyt en tiedä pitäisikö mennä vai ei?! Isoin syy olla menemättä on, että pelkään lentämistä niin paljon, etten tiedä uskallanko. Ajatus oli myös, että lähtisin tällä kertaa ihan yksin, joka vielä lisää lentopelkoa(jos kone tippuu ja kuolen yksin). 

Onko kukaan teistä Suomalaisista blogisteista/kaupan omistajista menossa tuonne?

7 comments:

  1. minäkin mietin tuonne menemistä mutta taitaa käydä niin, että jätän väliin nämä messut ja suuntaan sinne taas elokuussa : )

    ReplyDelete
  2. Molemmat messut on edessä eli 3 päivää ahkeraa "shoppailua" luvassa :) Pe-la CPH Kidsissä ja su CIFF Kidsissä. Viime elokuussa olin ekan kerran CPH:ssa ja siellä oli niin mahtavaa, etten jäisi pois mistään hinnasta.
    Lähde vaan ja voidaan treffata messuilla, jos olet samaan aikaan liikkeellä ;)

    ReplyDelete
  3. Lilla company: Arvelin et oot varmaan menossa. Saanko kysyä että millä lennät ja minä päivänä? Niin ja jos saa udella, että missä aiot yöpyä?

    ReplyDelete
  4. Siinä tapauksessa jos vain lentopelon takia epäröit lähtöä, niin sittenhän sun on pakko mennä! :)

    Muistan miten itselleni tarjoutui parikymppisenä mahdollisuus lähteä aivan huipulle USA:n ja Kanadan matkalle - ensireaktio oli heti EI! Kun tajusin että se 'ei' tuli vain siksi että mua oikeastaan vähän pelotti (vaikka toki myös kiinnosti kovasti!) niin sen jälkeen päätin lähteä ihan vain 'voittaakseni itseni'. Reissu oli aivan huippuhieno kokemus, ja pari vuotta sen jälkeen sitten uskaltauduin jopa muuttamaan USA:an. :)

    Eli jos sua toi muuten kiinnostaa, niin lähde ihmeessä!!! :)

    ReplyDelete
  5. Sarita: joo, lentopelko on ainoa syy olla menemättä. Mä lensin myös aikoinani yksin USA:n töihin, mutta silloin en vielä pelännyt lentämistä lainkaan(olin sitä ennen lentänyt vain kerran aiemmin). Vuosien saatossa ja mm. Erittäin pahan turbulenssin takia lentopelko on voimistunut kokoajan.

    Luultavasti lähden kuitenkin messuille, mietin asiaa vielä tämän päivän.

    ReplyDelete
  6. Mä olen myöskin niin lentopelkoinen, että kerran skippasin paluulennon Saksasta ja tulin laivoilla ja junilla kotiin =)

    Nuorempana en pelkänyt lentämistä, nyt se on ihan kamalaa. Näen välillä uniakin lento-onnettomuuksista (viimeksi pari yötä sitten), vaikken ole lentänyt useaan vuoteen. Kerran matkustin rikkinäisellä aeroflotin koneella Intiaan, se nosti lentopelon ihan järkyttävän suureksi.

    ReplyDelete
  7. Vera: mäkin menisin enemmän kuin mielelläni tuonne köpikseenkin laivalla ja junalla, mutta tulee ihan liian hintavaksi, niin en voi. Lentopelko on ihan kamalaa, inhoan sitä tunnetta minkä se saa aikaiseksi.

    Varasin jo hotellin ja nyt yritän ottaa itseäni niskasta kiinni, että uskallan varata lennot.

    ReplyDelete