13 Jan 2012

Our winter shoes

For this winter, we have 5 pairs of shoes. It has been a good amount, but of course we could have been fine with less. I have been happy with all of them. No complaints at all.

Täksi talveksi meillä on 5 paria kenkiä. Se on ollut ihan hyvä määrä, vaikka vähemmälläkin oltaisiin pärjätty. Kaikkiin olen ollut tyytyväinen. Tässä ne ovat.
Sofie Schnoor tähti nilkkurit villavuorella. Ainoa miinus todella kapeasta varresta. Danskullahan on laihaakin laihempi pohje, joten nuo menevät juuri ja juuri tosi kapeiden farkkujen päälle, mutta hilkulla on, ettei mene kiinni. Nämä ollut kerran-pari päiväkodissa käytössä, muutoin kauppareissuilla. Hieman tullut kulumaa kärkeen.

Arauto Rapin kengät ovat olleet aivan mahtavat pakkaskengät. Näitä ollaan käytetty sekä ulkoilussa, tarhassa että kauppareissulla. Erittäin lämpimät. 

Emut, tosi lämpimät pakkaskengät. Olleet käytössä vain kauppa/kyläreissuilla, mutta mikäli pakkaskelit jatkuu, tulevat nämä varmasti välillä ihan pihakäyttöönkin.

Bisgaardin ihanat nilkkurit. Eniten käytetty tarhassa ja ulkoillessa. Ei juuri mitään kulumaa, helppo pukea ja lämmin villavuori. Ehdottomasti ykköset tänä talvena.

Nämä olivat ihan parhaat märän kelin kengät. Eli Molo Kidsin vuoritetut kumisaappaat. Loskakeleillä usein käytössä, tarhassa käytetty sekä ulkoillessa, myös kauppareissuilla, kun on ollut tosi märkää.

Mitkään kengät eivät ole jääneet käyttämättä, kaikista olemme tykänneet eikä mistään ole ollut huonoa sanottavaa. Ensi talveksi varmasti tulee ainakin Bisgaardit sekä ehkä Arauto Rapit :)

Mitä kenkiä teillä on ollut käytössä, ovatko hyviä? Mikä on luottomerkki, jos sellainen on?

8 comments:

  1. Makeita kenkiä teillä! Meilläkin on tykätty Bisgaardeista ja pienemmällä Tepsuista :).

    ReplyDelete
  2. Meillä on jo toista talvea Petit by Sophie Schnoorin nilkkurit (viime talvena oli noi samat tähtikuviolliset mustana ja nyt taas harmaat). Joas on ikäisekseen normaalikokoinen ja painoinen ( nyt 3v3kk mitat on 102cm ja 16kg eli ei edes mikään laiheliini), mutta meillä ei ole onneksi ollut mitään ongelmia tuon varren kanssa. Tosin Joaksen pituudesta suurin osa on jaloissa, joten pohkeetkin on melko pitkät ja solakat.

    Muut talvikengät onkin sitten sekalaista joukkoa (tänä talvena Converse, Vincent shoes ja Boden). Kumpparit on kyllä olleet ehdottomasti käytetyimmät, sillä täällä on satanut vettä joulukuun alusta asti lähes joka päivä.

    Ensi talveksi haluan mustat nahkasaapikkaat, luultavasti taas Petit by Sophie Schnoorit tai vaihtoehtoisesti Bisgaardilta. Muuten en ole vielä sen tarkemmin ajatellut, kun en tällä kertaa osta varastoon :) Vauvakaan ei kenkiä vielä tulevana talvena tarvitse, joten sitkään ei tartte miettiä.

    ReplyDelete
  3. Meillä on kolmet talvikengät. Eka on ne Angulukset PikkuJaloista ja tykkään kyllä merkistä, eipä niitä tosin montaa kertaa ole tänä talvena kerinnyt käyttää! =D Toiset on Grünlandin kanadansaappaat joita ei ole vielä käytetty kertaakaan kun ajattelin että ne olisi kylmemmille ilmoille eikä täällä vielä ole ollut niin kylmää! ;D Kolmannet on Kavatin joka sään saappaat jotka on loskakelissä olleet vailla vertaa! =)

    ReplyDelete
  4. Olen vielä enemmän sivusta seuraaja näissä kenkä asioissa, kun viime talvena meillä tosiaan mentiin ihan töppösillä. =D Ottamiasi kuvia kun katselee niin ensi talveksi voisi Bisgaardit meille kotiutua kulumien perusteella. Pienillä pojilla tosin taitaa kengän kärjet näyttää aina kamalalle, joten ehkä joku malli jossa olisi oikein kulutusta kestävä kärki olisi ihanteellinen. Emuja ja uggseja olen myös tähyillyt pakkas/kauppakengiksi. Olen niihin itse ainakin syvästi rakastunut kun on ollut paukkupakkaset. :)

    ReplyDelete
  5. Onko nuo bisgaardit miten liukkaat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ole missään vaiheessa tullut esille, että olisivat olleet liukkaat :)

      Delete
    2. No hyvä. Noista pohjista ei missään oo kunnon kuvaa niin ei näe onko ne sellasta el naturalista-tyyppistä himoliukasta materiaalia. Pystyykö ihan lumella ja jäällä juoksentelemaan ilman että on koko ajan naamallaan?

      Delete
    3. Siis meillä ei talvella kaaduttu kyllä millään kengillä, vaikka esim. noiden Arauto Rapien pohja on aika sileä. Mun mielestä siis noilla pystyy kyllä juoksemaan ihan normaalisti :)

      Delete