20 Jan 2012

Project

 Here is my new project. Doing up my son's dollhouse. / Uusi projektini tylsille kotipäiville :). Olen jo pitkään halunnut maalata tuon nukketalon ja nyt sain siihen inspiksen. Maalaus on jo nyt kovassa vauhdissa.
 Olen myös taas saanut D:n huonetta siivottua, kun se tuppaa aina sotkeutumaan ihan kammottavaksi. Samalla reissulla, kun hain tänään tapettia ja maalia nukkekotiin, ostin tuollaisen pienen metallisen kaapin Danskun leikkeihin(korkeutta tuolla ehkä n. 20cm).
Makkarista toin takaisin tuon isomman expeditin ja pienempi siirtyi makkariin. Lisäksi säkkikeinu häipyi katosta ja osa kirjoista siirtyi ikean hyllyyn.

Meillä on nyt alotettu uusi tarha, kun iltahoidon tarve loppui. Uusi tarha on ihan vieressä ja tähän mennessä on mennyt todella hyvin. Miinuspuolena vain on, että koska tarhan 3-4v ryhmät ovat kaikki täynnä, kuten myös englannin kielen ryhmä(3-5v), niin D joutui 1-3v ryhmään. Siellä on tosin yksi 3v poika D:n kaverina ja heistä onkin tullut jo parhaat kaverit. Muut lapset ovatkin 1-1,5v eli pikkuisia.

Syksyllä pitäisi päästä enkkuryhmään, joten siihen asti "kärvistellään" pikkulasten kanssa :).

No comments:

Post a Comment