28 Apr 2012

Buying Angry Birds

It's May-Day next week and that means kids get helium balloons. D wanted an angry bird balloon but only found the pig. I then went to see and found a black angry bird. Then we all went to Ideapark and from there found a red one. So now we have 3 balloons and one happy chap. We are saving them for his 4th b-day, that is why we bought 3. We can just refill them when needed.


Ensi viikolla on vappu ja tänään ostimme vappupallot. D halusi Angry Bird pallon, mutta löysi lähi Tiimarista enää vain possun. Itse lähdin katsastamaan Citymarketin, josta kaikki punaiset linnut olivat loppuneet. Kodin1:ssä oli jäljellä yksi musta, jonka nappasin mukaan. Päädyimme vielä lähtemään Ideaparkkiin, josta löytyi vielä punainenkin lintu. Nyt meillä on 3 palloa(jokaiselle oma, hih), mutta säästämme ne Elokuuhun, kun D ainakin vielä haluaisi Angry Bird synttärit. Nuo voi sitten käydä täyttämässä heliumilla paikallisessa Tiimarissa(toivottavasti).


 Kauppaan puettiin Lindex lätsä, Geggamojan trikootakki, Molo Kidsin takki, Me&I housut sekä Arauto Rapin lenkkarit.
Rock Star!

<3

Millaisia vappupalloja teidän lapsilta löytyy tänä vuonna?

P.S. Huomenna päättyy Me&I arvonta, linkki löytyy oikealta.

12 comments:

 1. Vihaisia lintuja on täälläkin toivottu - toivottavasti löytyy vielä siinä vaiheessa kun kaupoille asti päästään :D

  ReplyDelete
 2. Meillä myös Angry Birdsit on suuressa suosiossa, joten Angry Birds-palloja ilmestyi meillekin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe :) Kesällä sitten pitää käydä myös Särkässä Angry Birdlandissä ;)

   Delete
  2. Jep, lapset ovat jo "tilanneet" kesälomareissun Tampereella, ja nimenomaan Särkänniemeen Angry Birdsejä katsomaan. :)

   Delete
 3. Heh. Minä annoin ukaasit että vihaisia lintuja meille ei ainakaan tule ;). Vaikka kivoja nuo linnut kyllä on kunhan eivät löydy kotoa. Meiltä löytyy siis yksi pyöreä Ihaa-pallo ja 1-vuotiaan valitsema Hello Kitty (=kisssa). 1-vuotiaalta kun kysyi pallotoivetta niin sanavaraston rajallisuudesta johtuen valituksi tuli lempparieläin (äidistä ja isistä ei ole vielä tehty palloa ja kakka nyt oli muuten poissuljettu vaihtoehto :D).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ei ole mitään noita lintuja vastaan :) Ihan hauskoja hahmoja. Ja tosiaan poika sai itse valita, ensin oli että haluaa auton, mutta kun nuo näki, niin ängi bööd sen piti olla.

   Delete
 4. Meillä kanssa synttäreiden jäljiltä 2 lintua - punainen ja keltainen. Ihan ehdottomat suosikit tällä hetkellä! Ootko muuten lukenut J:n Angry Birds -synttäreistä mun blogista? :)

  - Jenni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, olen lukenut synttärisuunnitelmista ja nyt lukaisin myös synttäreistä. Hienosti kyllä toteutit!! Meillä on 4v synttärit Elokuussa, että saa nähdä onko silloin vielä linnut suosiossa vai kenties joku muu. :)

   Delete
 5. Mä haaveilin kans pojalle näistä palloista mutta taitaa salama mc queen viedä voiton. Tiimari ei muuten täytä muutaku omia pallojaan, se ei selvinny että täyttääkö muutenku pallonostohetkellä. Meiltä päin löytyi sit pilailupuoti joka suoritti täytön edullisesti ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. D ensin halusi auton, mutta kun näki nuo linnut, niin halusi sellaisen. En tiedä itsekään täyttääkö Tiimari muuten vain palloja, pitää kysyä. Mutta eiköhän joku paikka kuitenkin täytä sitten :)

   Delete
 6. Meillä myös "böödi" oli selvä valinta, kun kaupassa pohdittiin pallon ostoa. Vinkkinä vielä, että cittarissa oli sellaisia ihan tavallisia itsepuhallettavia palloja, jotka oli Angry Birds-kuvioituja. Yhdessä pussissa possu, 1 musta, 2 keltaista ja 2 punaista lintupalloa. Näistä voisi olla iloa niihin elokuisiin juhliin?

  ReplyDelete