7 Apr 2012

Summer stuff

I have recently gone through clothes that I have saved from last summer. I can tell you that we have too many tees, but all so lovely I just can't get rid of any. We have been using tees for a while now, under jumpers, but in the summer we can use just t-shirts on their own. Some of the tees in the photos are old ones, from last summer or bought from sales in August. Only a few are brand new.
We also have a couple of pair of shorts.

Olen käynyt hiljattain teepparivaraston läpi, sillä viime kesästä meillä jäi aika monta nyt tulevaan kesään. Kovasti olen karsinutkin pinoja ja osa menee helposti vielä ensi kesänäkin. Osa saattaa olla hieman liian reiluja täksi kesäksi. Meillä on ihan liikaa t-paitoja, mutta kyllä niitä käytetäänkin ahkerasti. Varsinkin nyt olemme laittaneet pitkähihaisen alle t-paidan.
Shortseja löytyy 5kpl, joista kahdet uudet. Löysin myös jostain vauvanvaatepussista 86cm shortsilappuhaalarit ja kokeiltiin niitä. Pienet ne on, kinnaa niska-haara, muuten olisivat sopineet. Taidankin tuollaiset ostaa isommassa koossa kesäksi. Niistä tuli nimittäin heti työhousut, joihin ladottiin pikuautoja ;)

Nämä työhousut harmillisesti jo pienet. (Ja huone taas kerran kaaoksessa!)

Molon, Bobo Chosesin sekä Popupshopin shortsit.

Ola & Olekin leijona teeppari kera Boys & Girlsin shortsien.

Viime kesäisiä t-paitoja. My Rocking Wardrobesta tilattu tuo kilpuripaita, Mini Rodinin norsupaita sekä Popupshopin ja Småfolkin raitapaidat.

Ameriikasta tilattu viime kesänä Appamania. 

Kaikki paitsi punainen viime kesältä. Bobo Choses, Lindex, Ola & Olek, Yporque sekä We Were Small.

Molo Kidsin t-paidat. 

Boys & Girlsin ihana punainen t-paita. 

Vino pino on t-paitoja myös pesussa, kuten turkoosi Boys & Girls, Molo Kidsin oranssi tähtipaita jne. 
Saatan kyllä joistain luopuakin kun kesä koittaa, näkee paremmin mistä muodostuu lemppareita. 

Onkos teillä kesän vaatetus kunnossa? Mitä merkkejä teiltä löytyy etekin t-paidoissa?



5 comments:

  1. Shortsipinot sain jo katsottua, t-paitoja pitäisi vielä tarkistella. Meillä on pojille ainakin Maxomorran, Villervallan, Småfolkin, Kameleont designin, Lindexin ja H&Mn t-paitoja. Väriä pitää olla :)

    ReplyDelete
  2. kiva ja tosi isot varastot teillä..meillä vain Popia ja popia ja vähän vielä popia..joo tosi yksitoikkoista ja ei kovin montaakaan..nyyh..

    ReplyDelete
  3. Aikas H&M painotteiset pinkat löytyy niin teeppareissa kuin shortseissakin. Joku Po.p on eksynyt sekaan. Aarrekidin valaspaitaa himoitsisin...T-paitaosastolle oottelen suurta inspistä. Pientä kuosiähkyä potiessa harkinnassa on kasa valkoisia t-paitoja, mutta sitten taas noitten tyyppien ruokailutottumuksia seuratessa ei varmaan ihan paras idea sekään.
    Ihanat varsinkin noi D:n leijona t-paita ja jätskishortsit!
    Miten noissa Molon paidoissa on värit säilyneet? Olen niitä piiiiitkääään katsellut. Nyt tullut camper-autokuosi on niin ihana, että siihen on vakaa aikomus sortua. ko. kuosia oleva pipo ainakin vaikutti tosi laadukkaalta...

    ReplyDelete
  4. Meillä mahtuu aikalailla kaikki viime kesäiset varmaankin :(
    Uutena yks t-paita, Frugi. On reilu mut ehkä käyttökelpoinen loppukesästä :)

    ReplyDelete
  5. meillä on jätkillä paljon t-paitoja. pitkälti lindex/h&m linjaa. sekä sekaan lisättynä me&i joita näitäkin useampi mutta vähemmän kuin muita. lisäksi "pelipaidat" (urheilu t-paidat) jotka käytössä jalkapallossa/salibandyssä/koulun liikunta tunneilla.

    t-paitoja on paljon.... kehtaanko myöntääkkään.... about 20 kpl/poika, shortseja vähän vahemmän. nuorimmalle aina isoin nippu kun saa veljiensä vanhoja ja jotain uutta tulee kuitenkin jokaiselle ostettua.
    isoimmalle on tänä vuonna pistetty kaikki t-paidat uusiksi ja hällä stadiumin t-paidat ja ei merkillä väliä kun on cool painatus tai musta väri... (kyse siis 8v ikäisestä)

    paljon lähti myös pois "ikilikaisina" kahden vanhimman kaapista.
    shortsit pääsääntöisesti lindex, h&m ja stadium

    ReplyDelete