1 Apr 2012

Starchild

We needed a new pair of daycare slippers, so I bought a cool pair from Karpaloshop. The brand is Starchild and I chose the one with the flag of great britain, of course :). 

Esitellessäni teille Karpaloshopin, kerroin ostaneeni D:lle tarhaan Starchildin tossut. Kuvaa ei ollut, kun ne ehtivät jo livahtaa tarhaan, eikä sivuillakaan silloin kuvia ollut. Mutta nyt oli. 

Nämä ovat olleet nyt käytössä jonkin aikaa ja on olleet todella hyvät. Voin lämpimästi suositella.

Millaisia tarhatossuja teillä käytetään? Onko Starchild tuttu merkki?

5 comments:

  1. Joaksella oli tarhassa vuoden verran Collegiénin tossut (2 eri koossa). Sitä ennen oli nahkatossuja pariltakin eri merkiltä, mutta ei ne kestäneet ollenkaan. Nyt tarhatossuina on pari kuukautta ollut Nativen Miller-kengät. Ihanan kevyet ja Joaksen helppo pukea! Noilla siis tarhassa parhaimmat tossut on juurikin sellaiset kumipohjaiset ja vettä sietävät, koska vaatenaulakot sijaitsee käytävässä, jota pitkin mennään eri tiloihin ja huoneeseen (lisäksi lapset myös leikkivät siinä jonkin verran). Mun mielestä inhottavaa ja epähygieenistä etenkin kurakeleillä, mutta näin siis täällä. Samoin vessan lattia on usein ihan litimärkä, kun lapset käy siellä yksin tuossa isojen ryhmässä ja käsiä pestessä pärskyttää vettä ympärilleen. Otankin aina perjantaisin tossut kotiin pestäviksi.

    ReplyDelete
  2. Ostin tytölle päiväkotiin Starchildin tossut viime syksynä, mutta parin viikon käytön jälkeen tyttö hylkäsi ne, kun "jalat on liian kuumat". Talvi mentiin siis crocseilla, mutta nyt tyttö kaivoi itse taas Starchild -tossut kaapista ja vei päiväkotiin. Ovat siellä ilmeisesti nyt ainakin osittaisessa käytössä. Tossut vaikuttavat laadukkailta ja kestäviltä, mutta tosiaan aika umpinaisilta.

    ReplyDelete
  3. Tuuli has left a new comment on your post "Starchild":

    Meillä on ollut Starchildin tossuja ihan kotikäytössä ja ollaan kovin tykätty niistä. Olivat tosi kivat pienellä kun opetteli kävelemään ja yhä tossut (isommat toki) ovat välillä kylmemmillä ilmoilla käytössä

    ReplyDelete
  4. Meillä on poitsulla päiväkotikäytössä Starchildin tossut, ja poika on tykännyt niistä tosi paljon. Nyt taitaa olla ainakin kolmannet käytössä, ja uusia on tarvinut ostaa vain, kun edelliset ovat jääneet pieniksi.

    ReplyDelete
  5. Meilläkin on/on ollut kummallakin tarhassa Starchildit ja minusta ovat aivan syötävän suloisia ja käteviä. Kestävät käyttöä hyvin, mutta niitä ei kyllä joka viikko voisi pestä, siinä hajoaisivat nopeasti. Lisäksi minusta ovat hieman turhan "löperöt", mutta muuten ihan hyvät.

    ReplyDelete