23 Apr 2012

Rap shoes

This is for my Finnish readers only.

Eilisessä postauksessa mainitsinkin, että minulla olisi muutama pari Arauto Rapin kevät/kesä kenkiä myytäväksi. Ensisijaisesti haluaisin tietenkin, että Tampereen seutulaiset pääsisivät kenkiä näkemään livenä ja ostamaan ilman postituksia. Mikäli joku haluaa kotiinsa kutsua ystäviään, jotka olisivat kengistä kiinnostuneita, tulen mielläni niitä esittelemään.
Voin toki myös postittaa kenkiä, jolloin ostaja luonnollisesti maksaa postikulut.

Jokaisesta mallista, minulta löytyy muutama koko ja vain yksi kenkäpari per koko, eli kannattaa olla nopea. Kattavan listan hintoineen ja kokoineen saa minulta sähköpostitse. Meille saa tulla tietenkin myös niitä katsomaan :).
Tällaisia malleja löytyy. Osassa vain pieniä kokoja, osassa isojakin(haitari 20-31). Todellakin kaikista vain hajakokoja, eli nopeus on valttia ;) 

Jos siis laadukkaat ja upeat kengät kiinnostaa, niin sähköpostia tulemaan lastenvaateralli (at) gmail.com. Lähetän paluupostina lisätietoa.

5 comments:

 1. Ihanat nuo mustat varrelliset! Onko minkä hintaiset?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koot 27 asti ovat 98€. Kokoja on 23, 24, 25, 27, 28, 29 ja 30.

   Delete
 2. Ok. Kiitos tiedosta. Onneksi ei ole Jadelle sopivaa kokoa :)

  ReplyDelete
 3. Pinkit saanadalit koot ja hinta sekä violetit nilkkurit koot ja hinta ;) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pinkin sandaalin koot: 20-25 ja hinta 68€. Nilkkurit koot 23, 24, 28, 30, 31 ja hinta koille 23 ja 24 106€ ja isommat koot 113€.

   Delete