15 Apr 2012

Lindex

There is sometimes some really cool stuff at Lindex. They are on the cheaper side, but look really nice. Today I found some lovely striped shirts.

Lindexillä tulee käytyä suhteellisen harvoin, varsinkin lasten puolella. Siellä on kuitenkin nyt viime aikoina ollut paljonkin ihania vaatteita ja tänään ja eilen ostinkin muutamat. Raita on yksi suosikkini ja yllätys yllätys, raitaa löytyi nytkin.
Punainen raitapaita sekä raidallinen lätsä on tältä päivältä. Eilen löysin tuon sinisen raitapaidan -50% alesta. Löysin myös superhero yöpuvun, mutta se ehtikin jo pesuun. Eilen oli kaikista lasten ja naisten aletuotteista ota 2 maksa 1, eli edulliseksi tuli.

Tämän ihanan teepparin löysin tänään. Lempparivärit ja muutenkin ihana! :)

Shoppailetteko te Lindexillä? Onko jotain tiettyä, mitä sieltä tulee ostettua?


8 comments:

  1. en enää..vika tikki oli parin päivän kestävät aurinkolasit..anteeksi..
    joista juuri postasinkin..nyyh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä ei ole vielä tullut vastaan mitään huonoa Lindexiltä. Harmi nuo aurinkolasit, mutta kai reklamoit?

      Delete
  2. Käyn aika useinkin Lindexillä. Joskus ihan hävettää, kun tulee käytyä niin usein, mutta tuleepahan myyjillekin vaatemakuni tutuksi :DDD Onneksi ihan joka kerta ei tartu ostoksia mukaani, mutta ihan kiitettävästi sieltä on vaatetta kaappeihimme löytynyt. Tytöille olen sieltä enimmäkseen vaatteita löytänyt ja hinta-laatu-suhde on minusta ollut hyvä.

    Kivan näköinen tuo t-paita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minä kävin kanssa tosi usein kun D oli pienempi, nyt on kerrat vähentyneet, mutta kyllä sieltä aina meille jotain kivaa löytyy.
      Teeppari on tosi kiva!

      Delete
  3. Lindex on luottokauppoja, jonka farkut, trikoopaidat ja velourhousut ovat vakiokamaa. Sieltä on pojilla muutama aivan uskomattoman kestävä paita, joiden värit ovat säilyneet eikä ole tullut nukkaa ahkerasta käytöstä huolimatta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä oli ennen paljon velourhousuja, mutta en tykkää niistä enää tuon ikäisellä käyttää. Jotenkin collegehousut ovat kivemmat. Farkut ovat yleensä tosi kivoja ja nyt sinne on tullut paljon ihania vaatteita, joissa on kivoja yksityiskohtia.

      Delete
  4. Joskus ostin Lindexiltä paljonkin, mutta sitten kohdalle osui niin huonoa laatua sekä lasten että aikuisten vaatteissa, ettei enää paljon ole napannut :(

    ReplyDelete
  5. Vauvavaatteita tuli ostettua aikoinaan paljon, mutta nyt enää tosi harvoin ostan. Viimeks ostin pojalle velourhousut kun oli -50%, lisäksi maatila-kuvioinen paita oli tosi hauska. Muumi-paidan ja mekon ostin myös silloin kun niitä oli kaupoissa, ja Haisuli-velourhousut& sisätossut. Pyjamia ja sukkia sieltä tulee ostettua.

    ReplyDelete