22 Apr 2012

Megasale - Shoes

Here in Tampere we had a fair called Megasale. It is basically like an outlet fair where companies and importers sell their older stock for cheap prices. Of course not all were older stock and prices were very good. I found some shoes for my son and the loveliest pair of wellies for myself.

Tampereella, Pirkkahallissa oli eilen ja tänään Megasale- messut, jossa oli lapsille sekä aikuisille vaatteita, kenkiä, asusteita jne. Myöskin meikkejä sekä huonekaluja löytyi. Tuttuja kauppoja siellä oli mm. Crocs, Keltainen Kettu, Trendy Kids, Spiritstore sekä lempparini Honeyhill(joka on maahantuoja).

Honeyhillistä ostin Danskulle muutamat kengät, oli vain ihan pakko, koska Arauto Rapit on vain niin hyvät. Yhdet kengät ostin syksyyn, sandaalit kesäksi ja lenkkarit sain kevät-syksy akselille. Lupauduin lisäksi myymään täällä Tampereen seudulla Arauto Rapejä ja mukanani kotiin matkasikin muutama kevään malliston kenkä. Jos siis tältä alueelta halukkaita on, voi kenkiä tulla livenä katsomaan/kokeilemaan tai voin vaikka itse tulla esittelemään isommallekin porukalle :). Lisää infoa tulossa aiheesta myöhemmin, mutta kiinnostuneet voivat kysellä lisää sähköpostitse jo nyt.

Niihin kenkiin....
Sandaalit kesäksi. Koko 25 ja sisäpituus n. 16,5cm, eli menee toivottavasti kesän.  Näitä löytyy minulta myös, mutta isoin koko juurikin tuo 25.

Sinisen petroolit tennarit kevääseen/kesään/syksyyn. Näissä koko 26. Näitäkin minulta löytyy.

Sekä nämä konjakin väriset nilkkurit syksyyn koossa 27. Tätä mallia minulta löytyy mustana.

Itselleni tein hyvän löydön Crocsilta, nimittäin nämä suloiset saappaat. Aivan ihanat! Hintaa 20€.
Crocsin kojulla oli tosi hyviä alennuksia, mm. lasten Crocseja 5€/kpl!
 Danskun kokoa ei vain harmillisesti ollut. 

4 comments:

 1. Aaaarrrggghh! Nyt mua harmittaa ihan hirveästi, että jätin nämä megasalet väliin. Tällä kertaa sitten oli kaikkea kivaa näköjään! Mahtavia löytöjä teit. Syksyllä en jätä messuja väliin, en varmana.

  ReplyDelete
 2. Kiva kuulla että Arauto Rapit on hyvät! Oli nimittäin IHAN PAKKO tilata keltaiset sandaalit Tanskasta pienimmälle :D

  ReplyDelete
 3. Oi mitkä löydöt! Upeat nuo ruskeat sandaalit. Mielenkiinnolla odotan lisäinfoa myyntipuuhista. :)

  ReplyDelete
 4. Ooo, mitä löytöjä! Erityisen kivat noi siniset tennarit!

  ReplyDelete