27 Apr 2012

Town and Sucette!

We had a little stroll around town yesterday with D. Today I had to go again to see a new shop opening, called Sucette. Tampere needs more clothing/shoe shops for children, so it is great that Sucette opened their doors here.

Me kävimme eilen D:n kanssa kaupungissa asioilla. PO.Pissa on 2v- synttärit ja käytiin se tarkastamassa. Pari perus teepparia ostin, en sen ihmeempiä :). Käveltiin sitten Kuopuksen ja keskustorin kautta Mummin työpaikalle jäätelölle. (kuvat otettu puhelimella ja ei nyt ole missään tietyssä järjestyksessä).












Eilen kotiin tullessani, satuin vilkaisemaan Tamperelaisen etukantta(en useinkaan lue koko lehteä) ja huomasin ilmoituksen Sucette- kaupasta. Netistä löysin heidän nettikaupan ja nyt he ovat Kirkkonummelta muuttaneet liikkeensä Tampereelle! Liike sijaitsee Hatanpään Valtatie 2, eli ihan ydinkeskustassa. Liike oli ihanan avara ja tilava.

Heillä on myynnissä mm. Molo Kidsiä, Maxomorraa, Arauto Rapin kenkiä(kevät 2012), Skip Hop reppuja, Racoonia, Mini A Turea, Wheatia jne. Otin muutaman kuvan liikkeestä.





Kannattaa ehdottomasti käydä ostoksilla! Hienoa, että Tampere sai lisää tällaisia liikkeitä. 

1 comment:

  1. Sucette oli kyllä todella viihtyisä kauppa, oli niin paljon kaikkea ihanaa, tosi kiva lisä Tampereen lastenvaatevalikoimaan, ehkä sitä tulee nyt useammin lähdettyä keskustaan kun sieltä löytyy nyt kolme kivaa kauppaa lyhyen välimatkan päässä toisistaan. Tähän asti on tullut ajeltua aina Ideaparkkiin.

    ReplyDelete