29 Sept 2012

Donkey out for a ride ;)

Babyshop's service for out Bugaboo Donkey is amazingly fast. We ordered the pram last Sunday and yesterday it was available for pick-up! To be honest, I was slightly disappointed with the size and couple of it's feature(keep in mind, this cost a lot!), but as we took the pram out for a walk today, I am very happy with it. In the buggy is my son aged 4, small for his age, about 100cm tall and with clothes on, I'd guess just over 15kg in weight. He fits in perfect still and the head does not touch the roof. He enjoyed his ride in the pram so much, that he almost didn't want to walk at all(until he got the chance to push it!).

Meidän Donkeyt saapuivat eilen! Uskomattoman nopeasti saapuivat Babyshopista, sillä tilasimme ne viime sunnuntaina ja eilen ne sai hakea lähikaupasta. Ensimmäinen reaktio vaunuista oli pieni pettymys, kun vaikuttivat kovin isoilta, istuin kapea jne jne. Mutta kun pääsimme kunnolla testaamaan, kasasin kopankin, pistettiin poika niihin istumaan, niin ihan hyväthän ne on. Tänään sitten pääsimme ulkoiluttamaan niitä kauppareissulle.

Ensinnäkin ulkona nuo eivät tuntuneet/näyttäneet lainkaan niin isoilta kun kotona ja matka meni helposti ja erittäin tasaisesti. D nautti kyydistä niin, ettei halunnut kävellä(vasta suostui, kun sai itse työntää noita). Hän on ne muutenkin jo ominut ja eilisen illan ja tämän päivän on niillä leikkinyt(niitä työnnellyt ja täyttänyt tavarakoria autoillaan ym.). :).
Pikkumies rattaissa on siis 4v, pituus n. 100cm ja vaatteineen painaa ehkä n. 15kg. Mahtuu hyvin joka suunnassa, pää ei ota kuomuun kiinni, kun se on auki. Ratasosassa on kuulemma hyvä istua ja halusi jopa puolimakaavaan asentoon ja olla siinä loppumatkan kaupalle. 
Kotimatkalla haluttiin sitten jo näitä työntää ja mikä on näissä hyvä, niin isoveikka ylettää työntämään näitä mainiosti, joten voi sitten pikkuveikkaakin työnnellä, minkä uskon olevan hänelle mieleistä puuhaa.
Rattaat kulkevat mainiosti, mitään ns. vikaa ei tullut ekalla reissulla vastaan, olivat todella näppärät ja vankat. 

Miinusta nuo saa koosta, jonka tiesin toki jo etukäteen, kasattaessa, eli ei mene mihinkään pieneen tilaan, joskin mahtuu meidän farkkuun ja aion kasattaessa irrottaa vaunukopan/istuinosan + tuon sivukorin, niin menee pienemmäksi. Aisan leveä ja lättänä muoto on yksi totuteltava asia myös, sillä sormet eivät yllä sen ympäri, joten on hieman outo työntää, mutta ehkä tuo on tottumiskysymys.

Jatkamme siis testailua :)

3 comments:

 1. Anonymous has left a new comment:

  "hei! Onko tuo sivukorin pohja pehmeä vai kova? Mietin vain kun meillä on pieni miniatuurikoira, että voisiko se matkustaa korissa. :) "


  Menin sitten vahingossa poistamaan tuon viestin, kun piti julkaista :P. Korissa on kova pohja, eli soveltuu mielestäni hyvin pienen koiran kuljetukseen :)

  ReplyDelete
 2. Onkohan Doneyssa istuin pitempi kuin Cameleoneissa koska meillä 100 cm pojan pää otti kuomuun kiinni (Cameleonissa siis).
  t.L.

  ReplyDelete
 3. Oikein hyvä! Kiitos vastauksestasi! :)

  ReplyDelete