5 Sept 2012

Little brother ♥

I went for another scan yesterday to see the baby and he had grown a lot from last time. It is confirmed more now that there is a little brother growing in there ♥, though of course it is never 100% sure. The next scan(public one) is in two weeks and it is done by a doctor instead of a midwife, so should be thorough. 

On friday, we are off to Stockholm for a cruise. I can't wait to visit Mini Rodini's outlet in there ;). More cool baby things I can buy.

Eilen kävin yksityisen äitiysneuvolan ultrassa tarkastuksessa. Vauva oli kasvanut oikein hienosti ja vastasi täysin viikkoja. Poikalupaus saatiin ♥, vaikkei se tietenkään aina 100% varmaa ole, mutta selvästi kyllä itsekin näin jalkovälissä tavaraa ;). Parin viikon päästä olisi kunnan rakenneultra, jonka tekee lääkäri. Eilen ei rakenteissa näkynyt mitään erikoista, joten en ole huolissani.

Perjantaina lähdemme päivä Tukholmassa risteilylle ja Lauantaina menemme Mini Rodinin outlettiin(JEE!). Saapi nyt ostaa jotain ihanaa pikkuisellekin :). Oikein ihanaa ja aurinkoista viikkoa teille! Ja tervetuloa uusille lukijoille.

Ei kovin hyviä kuvia, mutta tässä meidän pikkuveli rv 18+6(tänään 19+0!). Viikko vielä niin ollaan puolivälissä, uskomatonta!! ♥

23 comments:

 1. Oi että, Paljon Onnea poikalupauksesta! :) Teilläkin sitten kohta kaksi ihanaa prinssiä siellä ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Ihan kiva kun saa Dansku veljen ja että on ehkä joskus sitten enempi seuraakin toisistaan.

   Delete
 2. Onnittelut poikalupauksesta! Pienet pojat on hurmaavia!

  Ihanaa reissua!

  ReplyDelete
 3. Onnea hurjasti poikalupauksesta! Ihanat veljekset saatte <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Jännittää kovasti, miltä veikka mahtaa näyttää :)

   Delete
 4. onnea vielä hurjasti! me saatiin eelistä poikalupaus jo hurjan aikaisin eli nt-ultrassa ja loppuun asti se piti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Me saatiin kanssa aika selvä poika viimeksi viikolla 16, mutta nyt näkyi vielä selvemmin.

   Delete
 5. Hih! Täälläkin tänään 19+0 ;). Vähän jo aiemmista postauksista päättelin, että melko samoilla viikoilla mennään, mutta että päivälleen samoissa. Onnea poikalupauksesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vautsi, samoilla viikoilla sitten mennään! :). Kiitos!

   Delete
 6. Ihana uutinen, onnea!! t.kahden pojan äiti myös :)

  ReplyDelete
 7. Onnittelut myös! Olen myös menossa Tukholmaan lauantaina ja kyselisinkin missä siellä on mini rodinin outlet? Kiinnostuin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Täältä löytyy hyvät ohjeet outletin löytämiseen http://appelsiinimyssy.blogspot.fi/2012/06/outlet-mini-rodinin-ystavien-paratiisi.html.

   Delete
 8. Onnea! Ottaako ne tuolla yksityisellä neuvolalla ultratessa mittoja sikiöstä? Itselläni ei ole loppuraskaudessa tiedossa enää ultraa, mutta haluaisin kovasti teitää kokoarviota ja myös tarjontaa ennen synnytystä. Viime raskaudessa kävin tuolla kerran, oli oikein mukavaa palvelua :)

  ReplyDelete
 9. Ihanaa kuulla, että kaikki on hyvin. Samaa sukupuolta olevat sisarukset on ihania, niin kavereita toisilleen:) Onhan se käytännöllistäkin.

  ReplyDelete
 10. Ihania uutisia.Onnea poikalupauksesta!

  ReplyDelete
 11. onnea pojasta! ja mukavaa outlettia!

  ReplyDelete