17 Sept 2012

Winter jacket

I ordered my son the coolest winter jacket for this winter. This is for shopping/visiting purposes as it is not waterproof. It is of course from the new Mini Rodini collection.Tilasin Oii:sta meillekin tämän Mini Rodinin talven ihanuuden. Tämä tulee meillä kauppa/kyläily käyttöön, koska ei ole vedenpitävä. Takki on vain todella leveää mallia tuolle hoikkikselle, mutta kyllä se silti käyttöön tulee. Mahtuu alle ainakin lämmintä ja käy myös toppahousujen kanssa. Pipo on PO.Pin tämän talven mallistosta ja sopii takkiin. Jokin tummansininen pipo olisi vielä kiva tuohon ja saman sävyn tumput.

Takki on kokoa 104/110 ja poitsu sen sisällä n. 100cm ja himpun alle 14kg. Jospa sitä painoa saisi vähän lisää ennen talvea ;).

5 comments:

 1. Meidän pojat on sitten takki-samiksia talvella! :D
  On kyllä hieno takki, mä jo mietin että mahtuiskohan isoin koko mulle... ;)

  ReplyDelete
 2. Ei tuo yhtään liian isolta onneksi näytä :). Ihana takki! Mahtuuko teillä siis Po.pin pipoista vielä 48/50? Siis kun tuossa pipossa on nuo nauhat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei takki ole muuten iso, mutta aika leveää mallia. Mahtuu meille hyvin 48/50 pipot :). 3,5v tarkastuksessa py oli 47cm, nyt sitä ei mitattukaan viimeksi.

   Delete
 3. meidänkin Rodinin vihreät takit pitäisi saapua tänään ja toivottavasti on oikean kokoiset..

  Mukavaa päivää!!

  ReplyDelete