9 Sept 2012

Stockholm trip

We are back from Stockholm. I am not a fan of being on a ship and having to sleep in one, especially if the weather is windy. I am happy to say though, that we are safely back at home now and the trip all and all was ok. Some images to proof our trip :P. Visited Mini Rodini outlet too, but was a bit disappointed with the selection of clothes.

Tukholmasta kotiutuneet! En yhtään tykkää olla laivalla, varsinkaan yöaikaan, jos on vähääkin tuulta ja aaltoja. Lentämisen lisäksi olen imeisesti näin aikuisiällä ruvennut pelkäämään myös laivamatkustamista tai ainakin miellän sen hyvin epämukavaksi. Yöllä ei siis tullut kovasti nukuttua, joten väsy on kova.

Jalkaani olin laittanut maailman huonoimmat kengät ja eikös jalat sitten olleetkin niin kipeät jo heti alkumatkasta, että Tukholmasta itsestään ei ole kuvia :(. Kaikki energiani keskittyi kivun kanssa kävelemiseen...tiedän kyllä tästä lähin laittaa tennarit jalkaan! Jouduin laivalta sitten ostamaan itselleni Fred Perryn tennarit, jotka olivat lopun aikaa jalassa :).

Mini Rodinin outlet oli pienoinen pettymys, sillä valikoima oli aika huono. Kovin paljon oli vanhojen mallistojen vaatteita(siis todella vanhojen), ja paljon isoja kokoja(134-146). Mutta onneksi löydettiin muutamat collegehousut nyt pidettäviksi(104/110) ja yhdet jemmaan(116/122), vauvalle farkut ja ihanin puuvillatakki(116/122)! 

Kuvia matkalta...


 Pupu collegepaita oli pojan oma valinta NK:lta.

Vauvalle laivalta Lundmyr Of Swedeniä ♥.
 Ihanin löytö on siis tämä takki ♥. Seuraavassa kollaasissa lippis näkyy paremmin ja se on löytö Åhlensilta.

D tykkäsi laivasta tietenkin kovasti, eikä aika Tukholmassakaan tullut pitkäksi. Toki meidän kaikkien mielestä on kiva olla taas kotona :)

No comments:

Post a Comment