15 Sept 2012

Shopping trip :)

I was not going to buy anything. I had a few shops to go to just to look around, but this time(first time in a very long time) I came back with lots of bags and some really cute things.

Kävimme tänään (niinkuin varmaan kerra viikossa ;)) Ideaparkissa. Mitään ei ollut tarkoitus ostaa, piti vaan käydä Crocs storessa katsomassa keltaisia kumppareita ja apteekissa. Tällä kertaa, pitkästä aikaa, tarttui mukaan kuitenkin aika paljon ihanuuksia ;).

Crocs myymälässä ei ollut näkyvissä keltaisia kumppareita, mutta kysyimme asiaa vielä kassalta ja myyjä löysi takahuoneesta meille yhden parin keltaisia kumppareita. Kooltaan olivat kylläkin nyt isot, mutta eipä se haittaa, menee sitten keväällä. Tähän käytin taannoin blogiaamiaisella saamani 20€ alekupongin, joten hinta jäi sopivaksi. Keltaisia saappaita ei siis enää ole kuuleman mukaan tulossa, joten viimeisiä viedään, vink vink!


H&M:ltä ostettiin liikuntaleikkikouluun Angry Birds t-paita pojan toiveesta. Vauvapuolelta löytyi Mini Rodinin takkiin sopiva pipo ja tumput.

 Lindexiltä tarttui isoin pussi mukaan. Sinne oli tullut uusia raitapaitoja(meillä yksi punainen), joten otin nuo kolme, kun sai osta 3 maksa 2. Kaikki kokoa 104cm.

Vauvalle löytyi housuja, joita ei jemmasta juuri löydy. Koot 50 ja 56, ovat kyllä niin ihanan pieniä että ♥. Kaikki housut, paitsi nuo harmaat, olivat joko -50% tai -70%.

Kotiintuloasuksi PO.Pilta ihana pehmoinen haalari 50cm sekä pipo 0-4kk. Lindexiltä 2-pack bodeja 50cm koossa, jossa meillä ei ole jemmassa yhtään vaatetta, joten niitäkin pitäisi vielä ostaa lisää. Punaiset tossut löytyivät -50% alesta.

Meille on myös kotiutunut aivan ihana juttu talveen, mutta siitä joskus myöhemmin  :).
Mukavaa lauantain jatkoa, me rentoudutaan Loraxin parissa!

No comments:

Post a Comment