12 Sept 2012

For the brothers to be


I would not like to dress twins alike, maybe when they'd be little babies, but not when bigger. I would rather get different kind of clothes for each child than two of everything. If we are lucky to have this baby healthy and happy home, I have bought the brothers some of the same clothes. But as the age difference will be 4,5 years, they are of course not exactly the same. I think it might be cute for them to wear the same clothes every now and then ;). By the way...today I am half way through my pregnancy, at 20 weeks! YAY!

Jos minä olisin saanut tai saisin kaksoset, en pukisi heitä samanlaisiin vaatteisiin ehkä koskaan. Vauvana saattaisi olla söpöä joskus samistella, mutta mieluiten ostaisin aina molemmille erilaisia vaatteita. Nyt, jos me tämä vauva syliin saadaan, olen jo ostanut veljeksille samanlaisia juttuja. Ikäeroa tulee kuitenkin 4,5- vuotta, että sinänsä ihan täysin samoja ei ole, mutta vauvalle haalaria ja isommalle paitaa jne. Minusta on söpöä pukea veljeksiä samanlaisiin vaatteisiin silloin tällöin(ei todellakaan aina) ja ainakin nyt tuntuu, että D on innoissaan, kun näkee että vauvallekin on samanlaista jemmassa. Tänään muuten porskutellaan raskauden puoltaväliä, eli 20+0 täynnä! JEE!
 Nämä löytyy molemmille :)
 Nämä myös. Pupuhaalari kotiutui eilen PikkuOtuksesta(kiitos ihanasta paketista!)
 Nämä löytyy myös.
Näistä löytyy D:lle housut, paita on tulossa ja vauvalle pitäisi tuo haalari tilata vielä jossain vaiheessa.

Oletteko te pukeneet sisaruksia samanlaisiin/tyylisiin vaatteisiin? Onko teidän mielestä tyhmää vai söpöä pukea välillä samiksiin?

18 comments:

 1. Kiva postaus!

  Tsemppiä loppuodotukseen :)

  ReplyDelete
 2. Meillä on pojilla parit samat pipot ja paidat ja yökkärit. On kyllä aika söpöä musta kohtuudella :) lisäksi F:lle on tosi iso juttu kun pikkuveljellä on "samallalainen".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kohtuudella joo, eikä toki tarkoita, että näitäkään aina samaan aikaan pidetään, mutta aina joskus :)

   Delete
 3. Onnittelut puolivälistä!

  Ja ihania vaatteita olet molemmille ostanut :)
  Toukallakin on nuo panda-housut ja on ihan superihanat! Tuota paitaa harkitsin myös, mutta näyttää niin hirmu leveälle. Kun se teille kotiutuu, niin viitsisitkö kertoa miten se istuu D:n päälle?

  -Toukan äiti

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Panda housut on ihanat ja pitää varmaan ostaa kokoa isommatkin, kun nuo on juuri nyt sopivat. Panda paita meillä kävi jo(oli saumassa reiät, niin reklamoin) eli koon 104/110 paidasta löytyy kuva alemmista postauksista. Ei ollut lainkaan liian leveä tai iso. Uuden paidan otankin suosilla 116/122 koossa.

   Delete
 4. Meillä samistellaan. Minusta on kiva pukea poika ja tyttö samantyylisesti :) Ja toisaalta on niin helppo ostaa jotain kivaa juttua kerralla kaks :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin todennäköisesti samistelisin, vaikka tulisikin tyttö...sille vain hommaisin sit pinkit pandat, frillahaalarin jne ;).

   Delete
 5. meillä pääasiassa ei samistella mutta joitain samoja kuoseja on käytössä eri värisenä tytöllä ja pojalla. esim. Noshin kuumailmapallopaita on pojalla vihreänä ja tytöllä v.punaisena, Moonkidsin froteetakkeja on pojalla sinisenä ja vihreänä, tytöllä vaaleanpunaisena.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tytölle ja pojalle on tosiaan kiva ostaa samaa, mutta eri värisenä. Näin meilläkin ehkä olisi ja tyttö-poika kaksosille varmasti tuollain ostelisinkin.

   Delete
 6. Minä en koskaan pue kaksosiani samanlaisiin vaatteisiin. Samantyylisiä vaatteita saatan joskus etsiä esim. juhliin. Pojat ovat niin erimallisetkin, että heillä ei ihan samoja vaatteita voi edes käyttää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli lapsuudessa parhaat kaverit kaksoset(tytöt siis) ja heidät puettiin samanlaisiin vaatteisiin 7. luokalle asti(jopa sama hiustyyli!)!!! Siitä on jäänyt varmasti traumat ;).

   Delete
 7. Ajattelin (ennen kuin sain kaksi poikaa) aina, että en taatusti pue lapsia samisjuttuihin. Kuinkas onkaan käynyt... Mun mielestä on söpöä kun pojat samantyylisissä/ihan samoissa ja niille se tuntuu olevan tärkeää myös :) Ulkovaatteet kierrätän pojalta toisille, joten niissä en samistele, mutta sisävaatteita jonkunverran hankin tuplana. Ainakin Mini Rodinin käärmevaatteet on pitänyt hankkia kahtena kun on suursuosikkeja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuohan on kätevää, kun ihanat kuosit voi sitten aina laittaa veljelle eteenpäin, kestää vaatteet pidempään ;). Mäkin aion nyt säästää näitä MR ihanuuksia D:n koossa pienemmälle, vaikka ikäeroa onkin.

   Delete
 8. Kivoja vaatteita ja samistelua suloisissa merkeissä. Itse voisin kuvitella samanlaisia valintoja jos olisi kaksi lasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noi on ihania ja D:n vaatteet voin sitten säilö veikalle...ihanaa sitten 3v päästä laittaa veikalle noita ihania pandoja ja pupuja ;)

   Delete
 9. Sama ilmiö.. Samanlaisia tai vähintäänkin saman tyylisiä vaatteita pojille. Tilasin pienemmälle tuon harmaan mini rodinin haalarin ja samaista hupparia haaveilen isommalle. Valitettavasti tuntuu tuo 122/128 koko olevan loppu jokapuolelta :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja huomasin isomman koon olevan 128/xxx Noh, ehkä minä jostain ... :D

   Delete