24 Oct 2010

and more Quinny

Malli on ihan uusi, Quinny Zapp Xtra.
Jos tämän jostain löydän edullisesti(lähinnä saksa), niin nämä meille luultavasti mustana tulee.
Tässä mallissa nimittäin on paljon kivoja juttua, juuri niitä mitä haen.

Tietääkö joku, saako näitä jo Suomesta? Tai mistään netistä?
Onko kenelläkään vielä kokemuksia?





Mitä tykkäätte näöllisesti?

8 comments:

  1. Tosi kivat! Mäkin ihastuin noihin merkin rattaisiin juuri sen vuoksi, että on kyllä todella pienet ja lyhyet! Noi on varmasti näppärät! Nuo edellisen postauksen rattaat ei minusta näytä ihan niin kivalta :) Mutta aloin kyllä haaveilla meillekkin noita samoja kun on niin pienet.... :)

    ReplyDelete
  2. Tota ei vielä mones paikkaa ole näkynyt. Englannista löytyy http://www.oxfordpramcentre.co.uk/product_Quinny-Zapp-Xtra-%28Recline%29_3620_0_index.php Pitäs kyllä päästä näkeen nuo ihan livenä, että kuinka toimiva toi uudistus on ja uskoisi "vanhan" mallin jäävän rinnalle myyntiin.

    ReplyDelete
  3. Vaikuttavat tosi hyviltä, jos meillä ei olisi vanhoja Zappeja niin nuo kotiutuisi kyllä meille ehdottomasti. Ainoa huono puoli Zapeissa on mielestäni ollut juuri tuo selkänojan ainoastaan yksi asento, nyt ovat siis senkin korjanneet. Yritin juuri tänään noita etsiä netistä, mutta en löytänyt edes Quinnyn omilta sivuilta :/

    ReplyDelete
  4. Lueskelin jonkun englantilaisen nettikaupan blogista, että noihin on saatavissa tuo istuinosa myös erillisenä. Sen siis voi liittää vanhaan runkoon. Hinta tosin tolla tulee olemaan himpun alle 100 puntaa... Itseäni vaan himpun epäilyttää nuo liikkuvat osat kun oikeasti nuo rattaat on aika rimpulat, vaikka ovatkin loistavat käytössä. Meillä ihan ensimmäisissä Zappeissä temppuili eturengas ja toinen rungon pikalukoista, jonka varassa tuo eri asentoihin kääntyvä istuinrunko näyttää olevan. Sen takia siis epäilen tätä uutuutta, mutta aion tuon itse kyllä katsastaa heti kun Suomeen johonkin noita saapuu. =)

    ReplyDelete
  5. Vaikuttavan kyllä todella hyviltä! Meillekin olisi tullut zappit mutta selkänojan säätö ratkaisi ja meille tuli perg peragot. Nämä tulisi nyt meille ehdottomasti jos rattaita vielä tarvittaisiin :)

    ReplyDelete
  6. Meillä on Quinny Zappit ilman extraa :D Ja ovat olleet nekin ihan loistavat! Ostettiin viime jouluna kun meillä oli pojalla tuo maxi-cosi citi kaukalo joka yhteensopiva noihin :)
    Me tilattiin oz babystä :)

    ReplyDelete
  7. Hyvältä näyttää. Tosta ratasosasta tulee tosi paljon mieleen Bugiksen Cameleon. Ja näyttää menevän ihanan pieneen tilaankin nuo!:)

    ReplyDelete
  8. Hyvältä näyttää ulkonäöllisesti, mutta jos nyt oikein noista kuvista ymmärsin, niin tuo makuuasento ei kyllä kovin mukavalta vaikuta. Siinä siis maataan samassa "muotissa" kuin istuinasennossakin, eikä jalkoja taida saada siis suoraksi, hmm.

    ReplyDelete