15 Oct 2010

Pyjama party!

Meidän pyjama hylly on ollut kaaoksessa jo pitkään. Siellä oli sekaisin pienet leggarit, epämääräiset housut, pienet pyjamat ja käytössä olevat pyjamat.
Nyt sain siistittyä ja kaappiin jäi vain 8 paria pyjamia.

Meillä menee likaiseksi yleensä pyjama/päivä, eli niitä pitää olla reilusti. Useasti käy niin, että kaikki on pesussa, paitsi yksi ja sitten pitää pestä ahkerasti :).

Lempparit ovat ehdottomasti Lindexin autot ja apinat(mustalla pohjalla), Adrin Superhero sekä Undertenin muumio. Ne ovat kaikki sellaista kapeaa, hyvin istuvaa mallia, mutta ihanan pehmeää ja notkeaa. 
Muut ovat sitä perus yöpaitaosastoa, eli väljää ja löysää, eikä sekään tietenkään paha ole. 

Ajattelin vielä ehkä tilata Adrilta sen cowboy yökkärin(yksi noista ylläolevista jää pian pieneksi), jotta menee sitten pitkään.

Montako pyjamaa teillä on per lapsi?
Kuinka monta on mielestäsi riittävästi, entä minkä merkkiset/malliset teillä on suosiossa?

Cleaned up D's pyjama shelf today as it was a big mess. Found out we have 8 pairs of nighties at the moment. All the rest of the "junk" in the closet has been cleaned out and small clothes have been put aside for selling. Adri's, Underten's and Lindex's pyjamas are our favorite as they are skinny and comfortable. They fit my son perfectly, yet they are soft.

13 comments:

  1. Kivan näköisiä pyjamia. :) Meillä poika (hiukan alle 1 v.) nukkuu vielä sellaisessa topatussa "unipussissa", joten yöksi ei tarvita kuin body.

    Huomasin muuten, että olit tilannut tuon Milkin. Miten se käytännössä onnistui? Minäkin haluaisin sen. :)

    T: Silja

    ReplyDelete
  2. Silja: Milkin tilaus kävi vaivattomasti heidän nettisivuiltaan. En osaa sanaakaan ranskaa, mutta osasin silti tilata. Eli siellä on lehden kuva, jossa ilmeisesti lukee että tilaa tästä tms. ja siitä kun painaa, niin voi valita sen, että haluaako vuodeksi vai jonkun tietyn numeron tms. Sitten vain osoitetiedot ja luottokortilla maksoin. googlellahan pystyy myös kääntämään kokonaisia sivuja, mikäli ranskankieli ei onnistu.

    ReplyDelete
  3. Ok, kiitos! Täytyypä yrittää käydä kokeilemassa. Silja

    ReplyDelete
  4. Meillä on molemmilla pojilla (2v ja 8,5kk iät) 8-9 yöpuku, minusta niitä on liian vähän (miehen mielestä ihan riittävästi, tietysti) Yksi yökkäri/per yö tahdilla kun niitä menee likaiseksi, enkä pese joka päivä pyykkiä, joten usein on se tilanne illalla, että "mitäs nyt laitetaan päälle". Malleina tykkään käyttää löysiä,väljiä yökkäreitä, en itsekkään tykkää nukkua kireissä vaatteissa. Jos on tiukka mallinen kiva yökkäri tarjolla, sen täytyy ehdottomasti olla joustavaa! :)

    Kivan näköisiä univaatteita teillä! :)

    ReplyDelete
  5. Meillä 1v käyttää öisin yleensä vielä kokopotkaria ja niitä on nyt 4, mutta enempi saisi olla. Isommilla on 4-5, eivät tarvis kyllä niinkään montaa, kun yleensä nukkuvat vain pikkarit jalassa, kun yökkärit päällä on kuulemma liian kuuma! (vaikka itseä mua kyllä palelis ilman vaatteita näin kylmällä, kesä tietty eriasia).

    ReplyDelete
  6. Onhan noita useampi mutta aktiivikäytössä taitaa olla nyt kolme.
    Lindexin malli on hyvä, samoin Tutan ja Nanson.

    ReplyDelete
  7. Kohta 3-vuotiaalla on ollu aina 4-7 sopivaa pyjamaa. Niitä on siis sopivasti tai vähä liikaa ku ei tuo halua nukkua vaatteet päälä. Monesti nukkuuki pelkillä pikkukalsareilla. Illalla toki puetaan pyjama mut jotenki se yön aikana katoaa :D

    ReplyDelete
  8. Meillä on yksi virallinen yöpuku ja sitten sen ollessa pesussa päälle laitetaan pehmeä paita ja housut sisävaateosastolta. Hyvin pärjätään. Miten teillä likaantuu pyjamia? Ei meillä ainkaan syödä pyjama päällä.

    ReplyDelete
  9. Anonyymi: Meillä syödään aamupala pyjamassa ja ruokalappu ei tahdo usein pysyä paikallaan. Yksi pyjama siis likaantuu yleensä aina syödessä.

    ReplyDelete
  10. Hauskoja yökkäreitä teillä. Meillä on 4-5 yökkäriä. Pojalla ei tarvitse montaa nykyään kun meillä vaihdetaan heti herätessä vaatteet, mutta tytöllä oltava reilummin sillä varalla jos tulee vaippavuotoja yms. Ja on noita hyvä olla muutama erinäisiä yrjö- yms tauteja ajatellen =) Tutan potkupuvut pienemmällä parhaita ja Lindex ja omatekemät isommalla.

    ReplyDelete
  11. Meidän neiti on nyt 9,5 kk ja hänelle puetaan yöksi kokohaalari. Meillä on niitä KAKSI. Ou nou... Ollaan pärjätty, kun heti pesee likaiseksi menneen. Muuten ollaankin pulassa. Luulen, että neljä yökkäriä voisi olla sopivasti...

    ReplyDelete
  12. Kivoja yöpukuja!
    Meillä on vain kaksi aina per koko ollut eikä näyttäisi olevan tarvetta muuttaa tapaa vielä. Meillä on vielä myös kokopuvut käytössä, keväällä voitaisiin kokeilla tuollaista kaksiosaista :)

    ReplyDelete
  13. Joaksella on kolme pyjamaa (housut+paita) ja kaksi haalarimallista yöpukua. Niillä pärjätään mainiosti, vaikka pesen pyykkiä vain kerran viikossa. Meilläkin syödään aamupala ja joskus iltapala yöpuku päällä, mutta Joas ei ole koskaan ollut kovin sotkevaa tyyppiä vaan ruoka menee yleensä hienosti suuhun. Samalla puvulla pärjää siis vähintään sen kaksi-kolme päivää.

    ReplyDelete