24 Oct 2010

At the fair

Muksu- messut olivat todella tylsät tänä vuonna. Näytteilleasettajia oli vain kourallinen, paljon vähemmän kuin viimevuonna. Lisäksi kaikki vaatteita myyvät yritykset olivat tuoneet lähes samat vaatteet myyntiin. Eli järjestäin oli kojuissa Småfolkia, Villervalla, Dunsia, Molon toppaa jne. Uusretrot siis jyräsivät muut vaatteet, joita ei siis ollut lainkaan. Olisin itse kaivannut esim. Aarrekidiä, Geggamojaa tms.

Toki lapsillehan siellä sitten oli leikkinurkkauksia, paloauto ja poliisiauto, Mimi ja Kuku esiintyi lavalla. Temppuratakin oli, samoin kuin karuselli ja ongintaa. 

Ensi vuonna jätän kyllä messut suosilla välistä, tai en ainakaan niistä aio maksaa.

No, pääasia että Dansku tykkäsi.












9 comments:

  1. Sieltä lähti ekan päivän jälkeen useampi näytteilleasettaja poiskin! Että näin. Jotenkin en usko et ens vuonna enää järkätään.

    ReplyDelete
  2. voi mälsä. :(

    mä en ikinä käsitä miksi tuo mimi ei voi laittaa sitä settiä päälle mitä siltä odotetaan vaan vetää tommoisessa trancen-tamppausasussa. :S

    ReplyDelete
  3. Itse kävimme tänään ja olivat kyllä aika köyhät. Ja olen tosi pettynyt, jos eilen oli näytteilleasettajia enemmän!!!! Hesan lapsimessut ovat hieman eri mittakaavassa!

    ReplyDelete
  4. Minäkin ihmeissäni katsoin touhua tottuneena helsingin messuihin. Oli niiin hiljaista. No helppoa oli ainakin liikkua ja eipä tullut hieveästi osteltua. No okei, kyllä sieltä jotain tarttui mukaan =)

    ReplyDelete
  5. Me käytiin tytön kanssa myöskin eilen ja mun mielestä väkeä oli ihan saman verran, kun viime vuonnakin eli vähän. Samoin näytteilleasettajia. Me ei lähdetty shoppaamaan, kun muistin viime vuoden tarjonnan, mutta esiintyjät oli ne mitä tyttö halusi katsomaan ja se mistä mä tykkäsin oli, että sinne mahtui lähelle lavaa katsomaan ja jammaamaan, mikä ei esim. Hesan messuilla onnistunut. Mutta totta on, jos noin vähän on kävijöitä niin tuskin tapahtumaa kannattaa enää edes järjestää. Huvittavaa, kun meilläkin tyttö sai karusellissa pyöriä ihan yksin, joten en ihmettele, että sekin maksoi 3€ lisää.

    ReplyDelete
  6. Me käytiin tytön kanssa myöskin eilen ja mun mielestä väkeä oli ihan saman verran, kun viime vuonnakin eli vähän. Samoin näytteilleasettajia. Me ei lähdetty shoppaamaan, kun muistin viime vuoden tarjonnan, mutta esiintyjät oli ne mitä tyttö halusi katsomaan ja se mistä mä tykkäsin oli, että sinne mahtui lähelle lavaa katsomaan ja jammaamaan, mikä ei esim. Hesan messuilla onnistunut. Mutta totta on, jos noin vähän on kävijöitä niin tuskin tapahtumaa kannattaa enää edes järjestää. Huvittavaa, kun meilläkin tyttö sai karusellissa pyöriä ihan yksin, joten en ihmettele, että sekin maksoi 3€ lisää.

    ReplyDelete
  7. Oli kyllä tosi väljää! Luulin että olisi ollut enemmän ihmisiä paikan päällä. Ihan totta että samat vaatteet melkein joka pisteessä :/

    Melkein heti totesin että jaahas- taidetaan enimmäkseen keskittyä leikkimiseen. Meillä myös poika viihtyi ja kiva kun ei ollut ruuhkaa minnekkään :)
    Kuulemma paras päivä!
    Menisin uudelleenkin- leikkimään ;)

    ReplyDelete
  8. Todella harmillista! Ei vaan saada Tampereella moinen toimimaan. Onneksi en lähtenyt mukaan vaikka miten mulle osastoa tarjottiinkin.

    ReplyDelete
  9. Voi harmi, että messut ei olleen odotusten mukainen. Onneksi ei itse lähdetty käymään vaikka ajatuksissa kävi, ois harmittanu, kun ajomatkaakin olis tullu jonkun verran. Lapsimessuja odotellessa! :)

    ReplyDelete