28 Oct 2010

Sale shopping

Löysin ihanan Espanjalaisen nettikaupan dikido.com, joka myy mm. Chincheä. Sieltä löysinkin alesta muutamat kivat paidat meille, tällä kertaa siinä "oikeassa" 2-3 koossa :)
 Tiedoksi anonyymille kommentoijalle aiempaan postaukseen, että esim. Chinche teettää vaatteensa Portugalissa.  Samoin esim. Bobo Choses antaa 10% myynnistään hyväntekeväisyyteen!

Postista, kun pakettia hain, tarttui mukaan -50%:lla olleet Muumi purkit, toinen vaikka pikkuautoille ja toinen kynille :)
Meillä on nyt muumit ihan IN ja ne pyöriikin telkkarissa  usein. Olen nyt myös hamstrannut muumi dvd:tä kaupoista alella, vinkkinä, että Kodin ykkösessä on 2 dvd:tä 10€:lla :)

6 comments:

 1. o-ou, mä menin tietysti tonne kauppaan katsomaan ja nyt mulla on ostoskorissa neljä paitaa! Täytyy nyt hetki vielä miettiä että mitä ostan vai ostanko mitään, mutta houkutus on SUURI.

  Ja kiitos myös muumivinkistä. Meinasinkin tänään mennä sinne joulujuttuja katsomaan, joten täytyy selvästikin kiertää DVD-osastokin :)

  ReplyDelete
 2. Toukan äiti: Osta vaan, ihastut varmasti! Hintakin on tosi edullinen, kun normihinta reilu 30€. Paidat on myös superhyvänlaatusia ;)

  ReplyDelete
 3. Kivannäköisiä paitoja, ja voi että miten hienot muumipurkit! :) Meillä myös muumit on nyt kova juttu, ja olenkin pukinkonttiin kerännyt muumeja melkoisen läjän, kun on ollu tuo tarjous kahteen otteeseen 2 muumia 10€:lla :)

  ReplyDelete
 4. Osaisitko sanoa mikä koko olisi meille paras? Toukalla siis nyt käytössä 86 ja toivoisin, että nuo paidat olisi sopivia keväällä ja kesällä eli siis että vastaisivat suunnilleen 92cm kokoa. 1-2 vai 2-3?

  ReplyDelete
 5. Ehdottomasti 2-3. Tuo koko Danskulle sopiva ja menee kyllä varmasti meilläkin vielä keväällä. On kuitenkin enempikin hoikan lapsen malli.

  ReplyDelete
 6. Kivoja paitoja ja ihanat nuo purkit! Pitääkin postista kattoa huomenna, että oisko täällä meilläkin :)

  ReplyDelete