27 Oct 2010

Q&A

Väliaikapostaus, ennen kun taas ehkä postista tupsahtaa jotain kivaa ;)Olisiko kenelläkään kysymyksiä?
Haluatteko tietää jostain asiasta lisää?
Onko joku kysymys, jota olet halunnut kysyä, muttet ole viitsinyt?

Jos mieleenne juolahtaa kysymyksiä, mistä tahansa asiasta, tähän postaukseen voi niitä laittaa. Vastailen sitten kommentteihin. Toki päätän itse mihin kysymyksiin haluan vastata, mikäli jotain todella yksityistä kysytään, mutta saatte vapaasti kysellä :)

16 comments:

 1. Miten cool lastenvaateblogi tämä nyt oikeen on kun sukkahoususillaan ja vaipoissa kuvataan muksuja?

  ReplyDelete
 2. Coolista lastenvaateblogista en tiedä, lapsia kuvataan lapsina :)

  ReplyDelete
 3. No ei nyt varsinaisesti ole kysymystä, mutta olettaisin että mekin törmättiin muksumessuilla mimiä ja kukua tiiraillessa.
  Muksumessu postauksia lukiessa on ollut hauska huomata törmänneensä moniin blogisteihin.
  Meillä oli albababy paita poitsulla ja itsellä jotakin ei niin mairittelevaa :D
  Teidän poitsulla oli erimageet kengät :)

  ReplyDelete
 4. Edla: Hih, mä sit bongasin sun pojan! Juurikin näin Albababyn hupparin hänellä ja ajattelin, että onkohan blogisti/lukija ;)

  ReplyDelete
 5. Heippa. Minä mietin vielä noita Quinny Zapp Xtra rattaita.. Meillä tyttö vasta kk ikäinen eikä ihan vielä tarvitse, mutta myöhemmäksi ajankohdaksi ajatellen. Malli näyttää tosi kivalta ja haluan liikkuvan selkänojan, mutta miltä sinusta tuo "istuinkuppi" näyttää vaakatasossa, onkohan epämukava? Meillä tulossa lomamatka kesällä jolloin tyttö tarvii vielä päiväunia, voisikohan tossa olla mukava olla?
  Olen uusi näiden rattaiden kanssa ja kielitaitokin on valitettavasti huono, että vois enemmän netistä onkia tietoa.. Osaatko yhtään auttaa?
  -sussu-

  ReplyDelete
 6. Anonyymi: Mä voisin kuvitella, että xtrat vaakatasossa olisivat epämukavat, kun jalat nousevat tuollain ylemmäs, mutten tiedä miten lapset sen kokevat. Luulisin, että jos väsyttää, niin sitä sitten nukkuu missä asennossa vain.

  Mä hylkäsin nuo ihan vain sen takia, että rattaat menee kokoonlaitettaessa kahteen osaan, eli runko ja istuinosa erikseen. Lisäksi tuon mallin mukana ei tule kantokassia, se pitäisi vielä ostaa erikseen. Koin tuon hankalaksi, sillä kasaaminen ja kokoominen on hieman hiaampaa kahdessa osassa, eikä se näin ollen sopinut meille.

  Kannattaa googlettaa Quinny zapp review, Englannissa on tehty niistä hyviä arvosteluja. Google translate(jolla voi kääntää koko sivun) on oiva apuväline, mikäli Englanti ei taitu.

  ReplyDelete
 7. Miksi teillä meni sun miehen kanssa sukset ristiin, oletteko tekemisissä, onko Dansku ?

  ReplyDelete
 8. Ano: Periaatteessa me kasvettiin liian yhteen, yhteiselo oli sisarusmaista eikä mitään muuta. Mies saikin projektihommia Helsingistä ehkä juuri sopivaan aikaan ja hän käy meillä(on siis meillä yötkin) viikonloppuisin. Tekemisissä siis ollaan, eikä varsinaisesti olla erottu, kunhan nyt katsellaan miten homma etenee ja eteneekö se. Dansku on isänsä kanssa siis erinomaisissa väleissä ja he näkevät joka viikonloppu.

  ReplyDelete
 9. Mitä tyhjyyttä täytät tuolla lastenvaate-touhullasi? Eikö olisi parempi keskittyä vaikka tekemään pojan kanssa kaikkea kivaa, leipomaan yms. kuin hassata yh-äidin rahat joihinkin ihan turhiin kalliisiin vaatteisiin joita pienet kiinalaislapset ovat ommelleet teille pilkkahinnalla. :(( Kyllä meidän kaikkien pitäisi alkaa kiinnittää huomiota ekologisiin arvoihin omassa kulutuksessamme, haluat kai että poikasikin saisi elää terveellä maapallolla.

  ReplyDelete
 10. Anonyyminähän on niin helppo kysellä tuollaista, laitappas oma nimimerkkisi ja kysy sama kysymys? Vai etkö kehtaa?

  Vastaan ainoastaan, että mistä tiedät leivotaanko me? Mistä tiedät harrastammeko jotain?
  Minä ostan sitä mistä pidän, mieluummin laitan rahani vähän kalliimpaan vaatteeseen, joka tehdään EU maassa, kuin pelkästään H&M:n vaatteisiin jotka ne pienet kiinalaislapset väsäävät...väitätkö ettei teiltä löydy niitä H&M:n, Lindexin, Kappahlin vaatteita lainkaan?

  ReplyDelete
 11. Mulla tuli mieleen tämmönen "tärkeä2 kysymys :): Jos sinulla olisi tyttö, mihin väreihin ja millä tyylillä pukisit hänet? Samaan tyyliin kuin Danielin vai ihan eri lailla?

  ReplyDelete
 12. Mindianna: Mun on ollut tarkoitus tehdä aiheesta postaus ja se on kyllä tulossa. Pukisin varmaan samaan väriskaalaan ja sitten pinkki-harmaaseen. Vaatteina legginsejä ja tunikoita varmasti eniten.

  ReplyDelete
 13. Mua kiinnostaa kieli. Eli puhuuko Dansku siten, ettei sekoita kieliä (meillä menee usein siten, että Joaksella on tietyt substantiivit, joita tämä sanoo vain yhdellä kielellä vaikka osaa molemmat)? Joas siis toistelee usein sanoja seuraavaan tyyliin "kukka ist Blume", "vesi on Wasser, mutta käyttää sitten puheessa vain toista.

  ReplyDelete
 14. Saara: Meillä Dansku puhuu mun kanssa pelkkää suomea niin, ettei englanninkielisiä sanoja juuri eksy joukkoon. Tosin jotkut jutut Dansku sanoo vain englanniksi kuten monkey, bus, scooter(kirjassa), vaikka varmasti osaa ne myös suomeksi. Isälleenkin Dansku puhuu enimmäkseen suomea, mutta ymmärtää kaiken englanniksi. Varmaan puhuisi englantia enempikin, mikäli näkisi isäänsä joka päivä.

  ReplyDelete
 15. Kommentti tuohon yhteen anonyymiin: eikös moni vaate tehdä Bangladeshissä ja Pakistanissa ja sitten kun siellä tulvii, niin ketään ei kiinnosta auttaa, kun ne on niin kaukana ja väärää uskontoa, varsinkaan anonyymejä keskustelijoita.

  Kysymys Annikalle sitten: onko teilläpäin englanninkielistä päiväkotia/koulua ja ajattelitko laittaa Danskun sinne, että oppisi isänsä kielen paremmin? Vai luotatko, että oppii puhumaan sujuavasti isänsä kanssa kieltä käyttäessään. Mietin itse juurikin, että mistä nuo lapset oppisivat enemmän isänsä kieltä, kun eivät sitä näe niin usein kuin esim. mua ja välillä yrittävät puhua mulle taas enkkua...

  ReplyDelete
 16. Mari A: Tarkoitus olisi laittaa Dansku englanninkieliseen kouluun, mikäli sinne kuljetukset järjestyy hyvin(on keskustassa) taikka sellainen avataan meidän omalle asuinalueelle. Meidän lähellä on päiväkoti, jossa englanninkielinen ryhmä alkaen 3v, eli sinne olisi Danskun tarkoitus vuoden päästä mennä.

  ReplyDelete