27 Oct 2010

Color for the greyness

Äippä pääs tänään kampaamoon laitattamaan uuden lookin ja Dansku pääsi Mummille kyläilemään. Olivat menneet läheiselle pienelle järvelle katsomaan sorsia, joten laitoin haalarin päälle. Kokeeksi päähän sujahti Bobo Chosesin omppupipo, jota alunperinkin kaavailin haalariin sopivaksi. Hyvin sopii, mutta pipo on reilu ja kuulemma oli kutittanut. Seuraavalla kerralla sitten kypärämyssyn kanssa käytämme.


Meillä ei ole tapana ottaa mukaan mitään reipuja/pehmoja tms. Mikään ei ole Danskulle mitenkään erityisen tärkeä, mutta tänään halusi ottaa mukaansa Monkeyn :)
Hassua muuten, että Dansku ei osaa(tai ei halua) sanoa suomeksi apina vaan sanoo aina monkey.

8 comments:

 1. Ihanan värikäs mummolakävijä :)

  ReplyDelete
 2. Poika on kyllä kiva väriläskä noin harmaassa säässä :)

  ReplyDelete
 3. Suloinen :)

  Meilläkään ei yleensä ole mikään lelu erityisen tärkeä, mutta joskus tulee sellainen kausi että joku tietty lelu on saatava mukaan jokapaikkaan.. ja sitten viikonpäästä se on jo unohdettu ;)

  ReplyDelete
 4. Hauska tuo pipo!

  Meillä on pienemmällä unilelu, joka on äärimmäisen tärkeä. Veisi sitä valveillakin joka paikkaan, jos vaan annettaisiin. Tuossa addiktiossa on tosiaan se miinuspuoli, että pehmon "tukka" haisee TODELLA pahalle kun sitä täytyy aina imeskellä ;)

  ReplyDelete
 5. Ihana toi apina pehmo. Mistä tuollaisen voisi hankkia:)?

  ReplyDelete
 6. titti: pehmo on ostettu sokokselta Helsingistä :)

  ReplyDelete
 7. Ihanan värikäs pikkumies:) Mua niin ilahduttaa nähdä kun lapsia on puettu värikkäisiin ja kauniisiin vaatteisiin, eikä niihin perustoppahaalareihin joita näkee yleensä "kaikilla" eli harmaata-mustaa-v.punaista-sinistä.

  t. 2vuotiaan pojan ja n.8kk tytön äiti

  ReplyDelete
 8. Ihana on kyllä tuo puku! Ehkäpä sellainen meille jonain talvena. Nyt on se Minymon raidallinen dusty mint.

  Ja pipokin pirtsakka!

  ReplyDelete