25 Oct 2010

So...which ones?

Tänään kävin vaunukaupoissa kiertämässä. Monen monta vaihtoehtoa oli, mutta parhaimmat mitä näin, olivat nämä:
 Eli, älkää katsoko kuosia, sillä kaikesta huolimatta mä tykkään näistä (vaikkakin yksi vaihtoehto olisi täysin kokomustat) :) Quinny Zappit vaiko
Peg Perego Si:t?

Molemmat olivat kivat. Peg peregoissa tietty mm. ostoskori, selkänoja taittuu jne, 2 etupyörää.

Kertokaahan nyt näistä kokemuksia, enempi noista Peg Peregoista :)

7 comments:

 1. Zappeihinkin saa ostettua lisävarusteena tavarakorin. Meillä siis zappit tavarakorin kera ja tosi tyytyväisiä ollaan oltu. Reissussakin nukuttiin hyvin istuma-asennossa. Kätevästi menee pieneen tilaan ja liikkuvat tosi ketterästi.

  ReplyDelete
 2. Meillä on juurikin nuo Peg Peregon Si:t, ja ollaan todella todella tyytyväisiä niihin! Myös yksi ulkomaanreissu niillä käyty Kreikassa, ja siellä todettiin mm. todella hyvin suojaava kuomu tarpeelliseksi. Lisävarusteena ostettiin peg peregon oma, vahvasta kankaasta valmistettu kantokassi, joka oli reissussa korvaamaton. Makuuasento on näissä mielestäni ihan lähes vaakataso. Meillä tarpeelliseksi koettiin myös näppärästi tapahtuva työntöaisojen säätö ja rattaiden kasaus, ja ne ominaisuudet näistä löytyy. Ja plussaa siitä että vaunut on mielestäni sporttisen tyylikkäät;)

  M

  ReplyDelete
 3. Itse mietin matkarattaita ostaessani myös tuota kilorajoitusta. Zappeissa se on 20 kg eli menee niin pitkään kuin vähänkään tarvetta on, Peg Peregoissa ja monissa muissa tietääkseni se on 15 kg.. Meillä siis on Zappit ja tyytyväisiä ollaan oltu!

  ReplyDelete
 4. Zapit on hyvät! Meillä on jo kaksi lasta lykitty niillä, turvakaukalon kanssa ja ilman. On näppärät ja ketterät. Ja todella pieneen tilaan menevät. Risteilyillä, joilla mielellämme käymme, ovat ihan ehdottomat vauvan kanssa. Ja kivasti mahtuvat hyttiin. Ja mustat on mageet :)

  ReplyDelete
 5. Meillä on mustat zappit, enkä pois vaihtaisi. Ihmettelen vaan miksemme aikasemmin hankkinut niitä. Mielummin luopuisin emmaljungan scootereista mutta tosin niitäkin tarvitaan.
  Zappit on varsinkin isommalla lapsella tosi kätevät, otan ne lähes aina kaupunki reissuillekkin mukaan, koska kääntyvät niin pienissä tiloissa. Korkeat linkitkään ei ole näiden kanssa ongelma, lapsi pois ja itse jaksan hyvin nostaa rattaat linkkiin itekseni.
  Meillä ei edes alas menevää selkänojaa kaivattu vaikka Pinja nukkuu edelleen rattaissa, mutta se tapahtuu nykyisin vain malla, jonne näillä rattailla ei edes olisi asiaa.

  Mutta ehdottomasti hintansa väärtit ja musta väri on itsestäni ainankin se tyylikkäin.

  ReplyDelete
 6. Meillä on molemmat kuten jo aiemmin kommentoin ja monikäyttöisemmät ovat kyllä PegPeregon Si:t. Si:ssä on ihanan iso tavarakori johon saa tavarat helposti, työntöaisan pituutta voi säätää ja ovat tukevammat kuin Zappit, Zappit ovat vähän kiikkerät kun esim. menee reunakiveyksen yli. Si:n työntökahvoihin voi ripustaa kasseja, kun taas Zappit kippaavat tosi helposti jos lastaa liikaa painoa kahvoihin. Si:t ovat myös helpompi kasata kun pysyvät itsestään pystyssä kasattuna ja napinpainallus riittää. Olivat meillä mukana Lontoossa ja kun selkänojan saa makuuasentoon nukkui tyttö päikkärinsä niissä. Zappit ovat kyllä huomattavasti pienemmät kasattuna, eli se taas on yksi kriteeri Zappien puolesta. Si:ssä on taas suojaavampi kuomu esim. auringossa tai sateessa. Si:ssä on myös kätevä pikku tasku selkänoja yläosassa. Si:stä en oikein keksi negatiivista sanottavaa, monet rattaat olen kokeillut ja ne ovat kaikin puolin ominaisuuksiltaan hyvät. Niin ja jousitus on huomattavasti parempi Si:ssä, Zapeissa on tosi kovat renkaat eli täristävät jos yhtään epätasainen alusta.

  Meillä oli ensin Zappit (sopivat turvakaukalon kanssa) ja kun tyttö kasvoi koin tarvitsevani kuitenkin vielä lisäksi Si:t, sillä Zappit ovat kuitenkin minun makuuni aavituksen liian rempulat.

  Yhtenvetona jos tarvitsee ainoastaan auton takakonttiin kauppakeskusrattaita valitsisin Zappit, jos taas kulkee vähänkin vaihtelemmassa maastossa tai ylipäänsä ulkona niin Si:t. Paras tietysti jos saa molemmat ;-)

  ReplyDelete