11 Oct 2010

The normal stuff

Itselläni jyllää taas mitä ilmeisemmin poskiontelontulehdus :(. Ei ainakaan ihan vielä kovin pahana ja yritänkin nyt parannella mahdollisuuksien mukaan sitä kotosalla. 
Hain Danskun tänään tarhasta tuntia aikasemmin, joten puuro syötiin vasta kotona.
Siellä he lauloivat ankka- laulua ja Danskukin innoissaan mukana tekemässä käsillä liikkeitä ja laulaen kvaak kvaak kvaak :) Niin suloisen näköistä!

Muutoin emme tänään mitään erikoista tehneetkään, pikareissu kaupunkiin aamulla, kun mun piti käydä laboratoriossa. Samalla reissulla käytiin kauppahallissa ostamassa vähän herkkuja.

Akku on kamerasta loppumassa, mutta sain napattua iltapuuhista vähän kuvia.
Kuvat on kaikki otettu tyhmällä salamalla eikä tietty mun uudessa läppärissä jostain syystä enää toimi Pain Shop Pro, vaan se heittää jotain erroria eikä avaa koko ohjelmaa, niin muokatakaan en kuvia pystynyt :(

 Tilasin itselleni Milk- magazinen ja otin vielä tuon W 10/11 lehden myös, se tuli tänään postissa ja pitää sitä nyt ilalla selailla.

Opetellaan riisutumaan.



 Voi sitä onnistumisen iloa!
 Toppia ei saatu pois joten mommy auttaa ;)
Fresh!

Just had the most normal, typical day today. Went to get Daniel out of daycare a bit earlier and had a longer evening together. Learned to take clothes off and had a refreshing sauna and shower!

4 comments:

  1. Ihanan näköistä menoa ;D tuo toppi on IHANA! ja pojallas on muuten todella pitkät ripset, vau! (et ole varmaan huomannut, hih)

    ReplyDelete
  2. Söpö poika.
    Meillä on lapsille joululahjalistalla kylpytakit ja nyt on itsellä joku tähtivillitys.. mistä ja mikä on tuo poikasi tähtikylpytakki :) ?

    ReplyDelete
  3. jonna: pitkät on ripset kyllä, olen niistä tosi kateellinen ;).

    Marika: kylpytakki on ihan vaan Lindexin mallistoa. Mies osti hesasta, en siis tiedä löytyykö ihan joka paikasta.

    ReplyDelete
  4. Hauskoja kuvia! Kerrothan sitten mitä mieltä olet tuosta Milkistä? Mä olen myös miettinyt sen tilaamista.

    ReplyDelete