25 Oct 2010

Ordered!

Rattaat on tilattu, kiitos Saara. 

Mutta, enpäs tilannutkaan kumpiakaan alempaa esitellyistä...itseasiassa en esitellyt niitä lainkaan. Ovat kyllä Zappit mutta...

kukahan arvaisi oikein, mitä tilasin?

15 comments:

  1. Hih, mäpä tiedän, mutta annan muiden arvailla :)

    ReplyDelete
  2. Mä veikkaan Gessleinin Swiftejä :)Itse zappeja pitkään mietittyäni päädyin niihin.

    ReplyDelete
  3. uudet xtrat? :)
    Zappit on varmana hyvä valinta. Meilläkin kovassa käytössä.
    Mistä tilasit? Vinkkiä hyvästä nettikaupasta?

    ReplyDelete
  4. Monalisa: Rattaat ovat siis Zappit, mutta minkä väriset :)

    Anna: Tilasin www.babycare.nl. Postarit suomeen olivat himpun alle 25€ ja rattaat suomea paljon halvemmat!

    ReplyDelete
  5. No tuo kauppa oli kyllä hyvä vinkki :) ja mä veikkaan jotain tylsää noi Playground ruskeat? Ne on itse asiassa tosi kauniin väriset luonnossa :)

    Hmm... täällä kun pyörii paljon netistä tilailijoita, niin kertokaapa mistä saisi edullisimmin Baby Joggerin F.I.T. rattaat? Meinasin noita kokeilla seuraavaksi vauvan kanssa juoksemiseen :) Jenkeissä nuo on paljon edullisemmat, mutta suurin osa ei postita Suomeen ja tuleehan siihen postikulut, alvit ja tullit päälle...mutta jos joku tietäisi jonkun edullisen mestan?

    ReplyDelete
  6. Fivesome: Googlella löysin nämä sivut:
    http://www.babyland-online.com/Baby-Unterwegs/Jogger-3-Rad/Baby-Jogger-F.I.T.-Charcoal-/-Black?sPartner=idealo
    ja
    http://www.kinderwagen-experte.de/baby-jogger/fit

    En tiedä toimittavatko tosin suomeen ja millä hintaa ja onko hinta edullinen :)

    ReplyDelete
  7. http://www.minimaraton.fi/epages/AJP.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/09042006-133869/Products/8043 599€ nuo on suomalaisella jälleenmyyjällä Minimaratonissa. Tosin olen kolmet rattaat Minimaratonista ostanut ja palvelu on ollut loistavaa! Joten jos hinnan erotus postikuluineen ei ole kovin kummoinen, niin mielelläni sitten tuen roposillani suomalaista kauppaa.

    Niin ja mikä se sun väri valinta oli Zappeissä?

    ReplyDelete
  8. Fivesome: On siinäkin hinnassa eroa. Kannattaa tosiaan kysyä noista saksalaisista kaupoista, millä hintaa lähettää Suomeen.

    Mä paljastan Zappejen värin, kun ne saapuvat ;) Kukaan ei vielä ole arvannut oikein.

    ReplyDelete
  9. Ok, sitten pitää laittaa uusi arvaus ;D Mä veikkaan sitten sitä koko mustaa tai mustalla rungolla valkoista istuinta. Eli sitä Black&White mallistoa. Mä olen itsekkin tilannut tuolta babycaresta, hyvä kauppa.

    ReplyDelete
  10. Monalisa: Voih...arvasit oikein! :) En tosin paljasta kummat, hih :D

    ReplyDelete
  11. Tilasitko siis zapit vai zapp xtrat?

    Näyttää todella kivalta ja käytännölliseltä rattaalta :) Metsästin noita rattaita keväällä ja silloin ainoa ratas jossa istuin voi kääntää (lapsen selkä menosuunnassa) ja jossa on myös lepo- ja makuuasento oli bugaboon bee+-ratas...kiva ratas, mutta vähän kallis...no, toivotaan että käyttöikä on pitkä... :)

    ReplyDelete
  12. Kia: Zappit. Zapp Xtrat jätin pois siitä syystä, että kasauksessa piti ottaa istuinosa erikseen, mikä hankaloittaa rattaiden tarkoitusta, vaikeuttaa esim. lentomatkoja jne. Muuten ne olisivatkin meille tulleet.

    ReplyDelete
  13. Jes! :D Ja täytyy vielä tarkentaa että tein arvauksen ennen kuin edes olin katsonut mitä värejä tuolla babycaressa oli :D Mä oon vähän (enkä niin vähänkään) hullu noiden erilaisten rattaiden perään ;) joten muistan väritkin :D. Mutt jos niistä pitää veikata, veikkaan valkoista (jos oot ollut rohkeella päällä) ja mustaa (jos haluat pelata varman päälle)

    ReplyDelete
  14. Monalisa: Valkoiset menin tilaamaan :) Meillä ne tulee oikeastaan puhtaasti kauppareissukäyttöön, jolloin yleensä ei pitäisi kenkien olla kurassa tms. eli pitäisi pysyä suht. siistinä. Lisäksi materiaali ilmeisesti helposti puhdistettavissa :)

    ReplyDelete
  15. Ne on varmaan tosi päheet :D ! Hyvä valinta! Ja melkein valkoisen vaunujen omistajana, niin ei ne oli niin pahat pitää puhtaana kun ihmiset luulee. Mä oon noissa mun hiekan värisissä työntänyt kuitenkin jo kaksi lasta ;), no joo meillä on kyllä lisänä ihan muutamat muutkin pelit ;O. Noilla on kuitenkin käyty puistoissa ja kaikki ne kurasimmat jutut. Kun säännöllisesti pesee niin ei pääse pinttymään.

    ReplyDelete