7 Oct 2010

Lumper Jack + Crane

Tänään meillä on ollut hiljaisempi päivä. Normaalisti me ollaan aina jossain, kauppareissuilla, kyläreissuilla ja illat tarhassa ja koulussa. 
Aamupäivä oltiin kotona ja käveltiin Papan tykö kahvittelemaan.
Päikkäreiden jälkeen syötiin kunnon palapaistia(ehdoton lempparini) ja lähdettiin sitten pikavisiitille Ideaparkkiin. 

Söimme jädet italialaisessa kahvilassa, kävimme Lasten Melukylässä, josta ostin muumi muistipelin. Sieltä pyörähdettiin äkisti JJ:ssä sekä Toys R Usissa jonka jälkeen ruokaostoksille.
Eli siis ihan normi, tylsä kauppareissu :)

Monena päivänä olen Danskulle laittanut Nova Starin toppatakin päälle, mutta nyt kokeilimme Molo Kidsin Lumper Jackia:

Jalassa Lindexin tummanruskeat(jossa ripaus pronssia) sammarit. 
En ymmärrä tuota meidän uutta Ixusta, kun sillä ei tuu koskaan hyviä kuvia :(. Kaikki on aivan tärähtäneitä, vaikka valoa riittää. Salamalla tulee ihan kamalia. Taisi olla huono ostos, tai sitten olen vaan tosi surkea kuvaaja.

No anyways. Takki on kokoa 92cm ja reilu, mutta voi jo käyttää.

Sain tänään sähköpostia englantilaiselta Sparkle and Spin- nettikaupalta. Kurkkasin sivut läpi ja ostoskoriin napsahti Brion Crane(mikäs olikaan suomeksi?).
Ostin tämän siksi, että heidän sivuillaan hintaa tällä oli £18, kun tänään Prismassa katsoin, niin oli 26,90€. Eli paljonkin halvempi. Lisäksi nettikaupasta saa 11.10 asti -15% alennusta kaikesta, joten alennuksineen tuli vieläkin edullisemmaksi.
Tosin postikulut ovat £10, jotka ovat aivan liikaa, niimpä laitoin paketin tulemaan miehen mummun kautta :)
Ensimmäinen joululahja siis hankittu!

We tested Molo Kids' Lumper Jack fleece- jacket today, when we went out to do some shopping. It is a tad too big, but not too much. It looks great with some brown cord trousers. 

Sparkle and Spin webshop sent me an email regarding their -15% off on everything, so I bought Daniel Brio's Crane + loads. It was a little bit cheaper there than it is here in Finland.

6 comments:

  1. Kivan näköinen tuo Molo Kidsin fleece!

    Meillä on myös tuo Brion nosturi, nuorimmainen sai sen keväällä 1 v. lahjaksi. On ostettu Halpa Hallista ja hinta oli muistaakseni 18,50 e. Eli aika hurjia hintaeroja kauppojen välillä :(

    ReplyDelete
  2. Toi Brion nosturi on tosi kiva lelu. Kestää ja kestää.
    Oman 3 veen suosikki ja sillä leikkivät mielellään kylässä käyvät isommatkin lapset.

    T.Patrikin äiti

    ReplyDelete
  3. Ihana nosturi! Tuo vois olla meidän 2 vuotiaalle kiva joululahja, olen nimittäin hieman tuskaillut että hän ei tarvitse mitään eikä osaa vielä toivoa.. isommilta kun jää kaikkea..

    Voiko kamerassasi säätää ISO arvoa?
    Sitä säätelemällä voisi löytyä apu, kokeile ainakin.
    Mutta ilman salamaa kuvatessa on oltava vaan melkoisen vakaa käsi tai täysin paikallaan oleva kohde.
    Onko kyseessä järjestelmäkamera vai tavallinen pokkari?

    ReplyDelete
  4. Marika: Kyseessä pokkari, mutta meillä on myös järkkäri, enkä silläkään saa juurikaan hyviä kuvia. Rupeaa tosiaan ärsyttää, kun kuvista tulee kamalia, oli sitten kallis järkkäri tai edullinen pokkari :(. Mutta pitää tosiaan kokeilla säätöjä, josko olisi apuja.

    ReplyDelete
  5. Sun pojalla on aina niin hienot vaatteet! Me vaan shoppaillaan pääasiassa kirppiksellä kun ei herra itse välitä mitä päälleen laittaa. Vaikka sieltä aina kyllä saa niin mahtavia löytöjä! Ja säästää tosi paljon rahaa. Lasten vaatteet kun on usein yhtä kalliita kuin aikuisten.

    ReplyDelete
  6. Maria: Kiitos :) Mä tein ennen kanssa välillä kirppiksiltä tosi hyviä löytöjä(kierrän joka vkon loppu), mutta tuossa koossa mitä nyt käytössä meillä on, ei yleensä löydy mitään ostettavaa. Ei oikeastaan ole tarjollakaan mitään kivaa enää.

    Mä teen paljon hyviä alelöytöjä netissä tai ihan "live"kaupoista ja huutiksesta. Suurin osa meidän pojan vaatteista onkin käytettyä tai alennuksista :)

    ReplyDelete