8 Oct 2010

SNADI

Sain aivan ihanan sähköpostin viime viikolla, jossa kysyttiin haluaisinko testata Snadi neulelegginssejä Danskulle. Kuvat nähdessäni en todellakaan miettinyt vastausta sen pidempään -ehdottomasti halusin!

Hain ne tänään postista ja enpäs voi muuta sanoa, kuin että ihanat! 

Snadin takana on Nordic Kidsin sekä Mini Giantsin perustajana oleva suomalainen Katja. 
Neuletuotteet valmistetaan suomessa(mistä tosi iso plussa!), mutta markkinat ovat tällä hetkellä Englannissa.
Lankana on käytetty 100% Pima puuvillalankaa, joten materiaali on paksua ja pehmeää.


Legginseissä oli kolmea värivaihtoehtoa, joista meille vaikean valinnan jälkeen tuli musta-oranssit.


Koko on 1-2 ja ovat todella reilut. Punteista on käännetty n. 10cm, eli todella pitkäikäiset. Kapeat myöskin, mutta joustaa paljon, eli sopii pulleammillekin lapsille.

Muut värivaihtoehdot olivat nämä:


Lisäksi Snadi tekee asusteita, mm. todella cooleja pipoja...pitäisköhän tilata ;)



Lisää valikoimaa löytyy täältä.

Kiitokset Snadille ja Nordic Kidsille!!

Ovatko teidän mieleen?

I got a nice e-mail last week about a Finnish brand(marketed in England) called Snadi. They asked if I wanted to have my son test a pair of leggins(color od my choice) and of course I did. They turned up today and they are stunning! I totally love them. I chose a size 1-2 and they are on the large side, mainly by lenght, so they will go on for the next couple of years. Snadi is being sold at Nordic Kids. They are made in Finland using 100% Pima cotton. Thank you Snadi & Nordic Kids!

11 comments:

  1. Mulle ainakin kolahtaa. Nuo pipot varsinkin saa hyvälle tuulelle tupsuineen :D

    ReplyDelete
  2. Ihanan näköiset leggarit !!!

    ReplyDelete
  3. Noi on kyllä tosi kivat!! Katselin viime keväänä tuolta Katjan nettikaupasta noita Snadin tuotteita mutta halutussa väreissä ei ollut enää meidän kokoja. Pitäisikin nyt katsoa pipoja ym. Vaikka toisaalta päätin että tekisin kaikki tulevan talven asusteet itse lapsille..

    ReplyDelete
  4. Joo on tosi kivat ja varmaan talvella lämpimät. Tämä sun blogi on tosi kiva saa paljon kaikenlaisia vaateideoita omalle lapselle, tykkään pukea häntä aika erikoisellakin tavalla.. :)

    ReplyDelete
  5. Noi legginssit on kivoja, mutta noi pipot on ihan huippumahtavia!:)

    ReplyDelete
  6. No on kyllä ihanat! Kelpaisi meillekkin :)

    ReplyDelete
  7. Super siistit vaatteet Nordic Kidsilla ja niin hauska nimi toi Snadi! Tsekatkaa kans 'Mini Giantsin' sivut, aikas cool!

    ReplyDelete
  8. oi oi mitä herkkuja leggareita ja pipoja <3 Ei riitä omat taidot tilaamiseen :D

    ReplyDelete
  9. 3v pojan äitinä, ei lastenvaatebloggarina, mutta lastenvaatteista tykästyneenä (ja liikakin niihin rahaa laittavana) tässä menee raja. Mihin käyttötarkoitukseen noita tarvitaan? Oikeesti en ymmärrä ovatko sukkisten, college-/velourhousujen vastike vai niiden päälle väliasuksi (meillä villahaalari..)????

    Kauniita kai sinänsä eikä muuten kritiikiksi tarkoitettu...

    ReplyDelete
  10. Anonyymi: Mun mielestä noita voi käyttää ihan "tavallisina" housuina ja niin me tehdäänkin. Eli näillä viileillä keleillä ja talvella sukkikset alle ja nuo päälle.

    Nuo joustavat niin paljon, että alle tosiaan mahtuu ja ne ovat mukavat päällä. Eli sanoisin, että nämä ovat vain erilaiset housut. Näitä tulemme käyttämään niin tarhassa kuin kotonakin/kaupoilla.

    ReplyDelete