23 Oct 2010

We need a new

Meillä on tällä hetkellä kahdet rattaat käytössä. Toiset ovat Emmaljungan Scooterit ja toiset Phil & Tedsit.
P&T:hin löytyy kaikki mukavuudet sekä sisarusistuin. Meille ei kakkosta ole tulossa, jotenka päätin myydä ne pois kaikkineen. Eipä ole koko settiä tarpeen säilytellä. 

Nyt me kuitenkin tarvittaisiin sellaiset helpot, näppärät, kevyet. mutta vankat ja hyvälaatuiset matkarattaat.
Helmikuussa kun matkaamme Kööpenhaminaan, olisi kiva, jos matkassa olisi mukava pieneen tilaan menevä matkaratas. Rattaat olisivat myös meidän mukana aina esim. kauppareissuilla. 

Vaihtoehtoja on älyttömän paljon, niimpä kysyisin teiltä neuvoa, että mitkä ovat teidän mielestä parhaat?

Ominaisuuksia haluaisin:
- kestävät
- helpot kasata
- helppo työntää, kääntyä
- kivan näköiset
- suht. laadukkaat(esim. Emma on poissuljettu, samoin Garco)
- olisi mukavaa jos saisi makuuasentoon, tai sellaiseen asentoon, että siinä voi ottaa torkut

Nämä kiinnostaisi:





Peg Peregon Plikoja mietin myöskin, mutta onko kuinka ketterät? Ovatko hintansa väärtit ja meneekö pieneen tilaan? Ovatko kevyet?


EDIT:
Gesslein Swiftit mainittiin ja ne olisi tämän näköiset:

Oikeastaan nuo voisi vastata juuri sitä mitä haen. Pitää käydäkin ensi viikolla vilkaisemassa livenä :)

Lisää ehdotuksia toki laittakaa vain!

14 comments:

  1. Heips! Kiva blogi sulla =) (Aktiivisesti tulee seurattua) Noista matkarattaista. Meillä peg peregot (pliko)ja kyllä ihan huiput. Menee näppärästi pieneen tilaan ja hyvät työnnellä. Meillä oli ensin carenat, joilla ei tehny mitään. Noilla nykysillä työntelin mm viime talvella Levillä, jossa piisas lunta ja hyvin kulki. Vaikka rattaat on pienet niin ihan eri planeetalta kun ne carenat. Ei mitään moitittavaa.

    Mie

    ReplyDelete
  2. Noissa ylimmissä rattaissa eli Zappeissa ei saa selkänojaa ollenkaan alaspäin, eli makuurattaiksi eivät sovellu, mutta muuten ovat kyllä näppärät ja menevät markkinoilla olevista rattaista pienimpään tilaan.

    Meiltä löytyy toisesta autosta Zapit ja lisäksi meillä on toisessa autossa PegPeregon Si Sportivot, jotka täyttävät kaikki listaamasi kriteerit. Plikot ovat aivan valtavat kasattuna ja painavat paljon, Si:t ovat yhtä laadukkaat mutta huomattavasti pienemmät ja kevyemmät. Edessä 2 kääntyvää pyörää ja takana kaksi kiinteää pyörää. Selkänoja menee melkein makuuasentoon.

    ReplyDelete
  3. Meillä on peg perego plikot ja ovat kyllä hintansa arvoiset. Oltiin kesällä niillä Italian reissulla ja kaikki sujui loistavasti. Meillä oli niihin lentolaukku ja olivat kevyet kanniskella kentällä ja menevät pieneen tilaan ja helpot heittää kasalle esim. metroon mennessä. Meillä Plikot oli ainoa vaihtoehto, sillä vauvamme oli vielä alle 6kk ja Plikoissa selkänoja meni täysin makuuasentoon. Noi Quinny Zapp:t ottaisin varmaan isommalle lapselle.

    ReplyDelete
  4. Hei,

    Meillä matkarattaina Gessleinin Swiftit. Ovat todella tyylikkäät, ketterät ja menevät helposti kasaan. Rattaat saa myös makuuasentoon. Lisäksi annan plussaa säilytyspusssista, on ihan ehdoton lentomatkoja ajatellen. :)
    Olit mun mielestä unohtanut ne tältä sun listalta... Kannattaa vakavasti harkita niitäkin. Hinta ja laatu on todella kohdillaan. Halpoihin ei kannata sortua; halvat on kömpelöitä ja ei kestä!

    Sonja

    ReplyDelete
  5. Kaikki nuo valkkaamasi näyttää kivoilta. Meillä on Baby Joggerin mini cityt ja pois en vaihda! Kevyet rattaat jotka menee kasaan yhdellä liikkeellä! Eli niissä on keskellä penkkiä se vipu jota vetämällä rattaat menee kasaan. Ne saa avattua sekä kasattua lapsi sylissä, yhdellä kädellä. Menee tosi pieneen tilaan. Kivan näkösetkin. Saa makuuasentoon. Hieman varmaan pidempi malli kuin nuo valitsemasi tuossa.

    ReplyDelete
  6. Mites ois gesslein swift? Mulla ei kyllä kokemusta niistä ole, mutta itse olen niitä katsellut sillä silmällä.

    ReplyDelete
  7. Anonyymi: Kiitos :) Peg Perego on mietinnässä, tosin ehkä se ketterämpi Si malli.

    Jennies: Joo, sen kuulinkin ettei Zappeissa mene selkänoja alas, se voikin olla miinusjuttu meille.

    Satu: Olen Peg Peregoista kuullut pelkkää hyvää vain, voisi käydä testaamassa.

    Soni1: Unohdin itsekin swiftit(lisäsin ne nyt jälkikäteen), voi ollakin, että ne ovat ne meidän uudet rattaat. Pitää ensin käydä kokeilemassa.

    Maria: Kävin kurkkaan, ei ehkä miellytä kuvan perusteella silmääni ja hinta on aika kova, mutta pitää käydä niitäkin ihan livenä kattomassa. Kiitos vinkistä!

    ReplyDelete
  8. Quinny Zappit on tosi ketterät ja reissussa aivan loistavat. Meillä on nyt vauvalla kaukalon kera zappit ja isommilla lapsilla oli kans zappit ja vaikka selkänoja ei makuuasentoon mennykään, niin kyllä niissä hyvin nukuttiin :)

    ReplyDelete
  9. zappeista on tullut uusi versio, siinä menee makuulle+plus saa käännettyä ratasosan. tullut siis tuossa kesällä muistaakseni..
    nuo quinnyn buzzit on ehdottomasti vaunut/rattaat, ei matkikset+leveyttä jotain 60cm..vkuvat hämää tehokkaasti pieniksi ne

    ReplyDelete
  10. Meillä on gessleinin swiftit ja pois en vaihtaisi :)
    Ihanat, näppärät ja tyylikkäät .Se säilytyspussi on lentomatkoilla varsin tarpeellinen.

    ReplyDelete
  11. Meillä on Inglesina Zippyt ja ihan loistavat ovat olleet ainakin meidän tarpeisiin. Kevyet ja näppärät, mutta tukevat, suht isot pyörät ja kääntyvät ja lukittavat etupyörät, selkänojan saa makuuasentoon ja kasaus onnistuu yhdellä kädellä. Menee pieneen tilaan ja säilytyspussi lentomatkoilla on ollut kätevä. Siis ihanat ja laadukkaat!

    ReplyDelete
  12. Hei!

    Olisin kiinnostunut nuista sun Phil&Tedseistä. Millä hinnalla olet ajatellut myydä?

    Paukku

    ReplyDelete
  13. Hintaa en ole vielä ajatellut. Pakettiin kuuluu P&T Sport rattaat, sisaristuin, makuupussi, sadesuoja, hyttysverkko, uusi kumi pyörään, pumppu, 2 saddle bagia, eli sivuihin kiinnitettäviä isoja "reppuja", buggy bunny eli istuin pehmuste/suoja. Nuo nyt ainakin mitä muistan. Rattaiden istuimessa oli ostettaessa isohko reikä, jonka olen pikaisesti paikannut, sen voisi kuitenkin mahdollisesti jossain räätälissä tms. kursia paremmin taikka ostaa uusi istuinpäällinen. Haitta on ainoastaan kosmeettinen, eikä näy esim Buggy bunnyn alta(jonka vuoksi sen hommasimme).
    Ennen myyntiin laittoa pitää katsella mitä noista pyydetään huutiksessa ja toki tarjoustakin saa laittaa :)

    ReplyDelete
  14. ilmotteleppa kun olet laittamassa rattaita myyntiin :)

    -TiiA-

    ReplyDelete