20 Oct 2010

Loving Chinche

Tilasin Rockmemum:sta ihanaa Chincheä, kuten Mrs. Agatha ja Miitu veikkasivat, heh, vaikka aika helppo oli arvatakin :) 
Olen kyllä hieman pettynyt.

En vaatteiden ulkonäköön, enkä missään nimessä laatuun, mutta ovatkin nyt aivan eri kokoa, kuin mitä meillä on aiemmin ollut ja se harmittaa.
Meillä on ennestään kaksi pitkähihaista paitaa kokoa 2-3, jotka juuri nyt sopivia. Otin nyt koot 3-4 sekä t-paidan kokoa 4-5 ja ne ovat kaikki jättisuuria(tai kokoaan vastaavia). 


 Tässä siis aivan huima kokoero. Päällimmäinen paita siis kokoa 2-3(vast. kokoa 2) ja alimmainen 3-4(mitä ilmeisemmin vastaa ainakin kokoa 4).
 Huppari on myös kokoa 3-4 ja ehkä voi jo käyttää vuoden päästä.
Tämä on kokoa 4-5 ja iso myöskin, mahdollisesti ensi kesänä voi käyttää yöpaitana tms. mutta uskon tämän olevan passeli juurikin siinä 4v:n tienoilla.

Eli nyt ainakin tämän syksyn Chinchen vaatteet ovat kokoaan vastaavia/reiluja. Eli sanoisin tuplakoossa olevan vaatteen vastaavan sitä isompaa kokoa.

Jos joku olisi kiinnostunut tuon ensimmäisen paidan ostamaan, niin voisin ostaa kokoa pienemmän meille. Hintaa on 34€ + 3,30€(10€:n postikulut jaettuna 3:lla) + postitus 1,50€, niin myisin mielelläni.
Mikäli haluat ostaa, laittaisitko ensin "varauksen" kommenttina ja sen jälkeen sähköpostia lastenvaateralli at gmail piste com.

I ordered these cool Chinche tops from Rockmemum and was a bit surprised of their size being so big. Previous items have been smaller or just the right size(of what the label has stated), but these are a lot bigger. 
It's better they are bigger than smaller, but we can't wear them for a long time yet.

7 comments:

  1. Kivoja, juuri teidän näköisiä vaatteita! Mutta melkoiset kokoerot, tuo on aina tylsää kun koot ei satu oikein..

    ReplyDelete
  2. vauhtivekaroiden äiti: Chinche on ehdottomasti juuri meidän näköinen merkki! Harmi, että ovat aika hintavia, eikä niitä voi kovin paljoa ostella(sanoo eräs, joka juuri naputteli uuden tilauksen, tosin kaikki vaatteet aletuotteita). Pidän oikeastaan Chinchen lähes kaikista vaatteista(tosin en niistä eläin printeistä tai kovin värikkäistä).

    Kokoero on tosi tylsä juttu :(

    ReplyDelete
  3. Kivoja vaatteita. Varsinkin tuo eka pusero on makee. Hinta tosiaan aika kova, eikä asiaa paranna yhtään se, että koot heittelee noin kovasti. Kannattaisi heidän ehkä laittaa mittoja esille, tai jotain...

    ReplyDelete
  4. Onpa hauskan näköisiä! Ihan uusi tuttavuus mulle tämä merkki.

    ReplyDelete
  5. Kivannäköisiä todella! Yks päivä tässä katselinkin Rockmemum:in sivuja... kunhan haaveilin ;D

    ReplyDelete
  6. Huh huh, luulisi että lapsi näkee painajaisia ainakin tuosta ekasta paidasta. :(

    ReplyDelete