25 Jan 2011

The beauty n the monsters *EDIT*

Tänään hain, kun tuli viesti.
On kyllä ihana.

PO.P harmaa vk-haalari.
Kangas on pehmeää ja ns. farkkumaista. Väri on todella kaunis.
Otin koon 98cm siis, pitää vielä sovittaa Danskulle.
Mut mä tykkään!

Tulipas vihdoin ja viimein Pepatinon pakettikin.
Ehdin sitä jo soittelemaan ympäri postitusfirmoja, kun netissä TNT Postilla näkyi, että on ollut Tampereella 19.1 asti. Mikään postifirma ei tunnistanut koodia. Onneksi sitten kuitenkin se tuotiin tänään kotiin asti.

On nää vaan niin ihania. Kaikki We Were Smallit kokoa 4, Kidscasen housut kokoa 92cm.

*EDIT*
Tässä vielä kuva haalarista Danskun päällä. Eli iso onm tarkoitus olikin ostaa haalari syksyksi/ensi kevääksi.


Ylimmät kuvat kuvastavat haalairn värin mielestäni parhaiten.

14 comments:

 1. Ihanan värinen harmaa! Ja tykkään myös Pepatinon paketin sisällöstä. Varsinkin tuo huppari on hauska!

  ReplyDelete
 2. Oi, tuohan näyttää paljon ihanemmalle kuin heidän omassa kuvassa! Luulin että on paljon vaaleampi eli ne kuvat siellä nettisivulla on taas vaaleammat mitä todellisuudessa ovat. Todella kaunis, ehdottomasti otettava vaihtoehdoksi Emilille. ;)

  -Poikien tyyliin Mia-

  ReplyDelete
 3. Mekin käytiin tänään katsomassa haalaria ja yllätyin ettei ollut ihan niin mahdottoman vaalea tuo harmaa. Meillä kävi vaan niin, että hävisin äänin 3-1 ja meille tuli vihreä haalari. Molemmat myyjät suositteli meidän punapäälle vihreää ja poika sanoi lopullisen sanan. No katsotaan toivunko tästä =)

  ReplyDelete
 4. Aivan ihana tuo haalari! Eikä olekkaan niin vaalea kun miltä näytti. Tuo tulisi meille, jos en oisi jo sitä Moloa varannut.

  ReplyDelete
 5. Paljonko noilla puvuilla on hintaa? Hieno on. Kiitos tiedosta.:)

  ReplyDelete
 6. Nyt täytyy perua omat sanat kun ilmoitin etten pidä tuosta harmaasta lainkaan - on niin vaalea ja vetskaritkin melkein valkoiset... Mutta tuohan on todella hienoa! Onko ottamassasi kuvassa väri mielestäsi se mitä luonnossa?
  Paidatkin hienoja, innolla odotan että tulee sinne Kuopukseen (kiitokset vinkistä).

  ReplyDelete
 7. Tukholmassa ei ollut tätä harmaata haalaria esillä vaikka muut värit oli, liekkö ollut mieluisa väri muillekkin? housuina löytyi.

  ReplyDelete
 8. Hei. Minkä mittaiselle lapselle otit 98cm haalarin? Onko nämä ulkovaatteet reiluja? Mietin sopivaa kokoa noin metrin mittaiselle. Kiitos! :) -M-

  ReplyDelete
 9. -M-: Dansku on n. 90cm pitkä ja haalari on tosi reilu. Vyötäröä voi kiristää, jonka ansiosta haalaria voi toivottavasti keväälläkin käyttää. Sanoisin, että on hieman reilumpaa mitoitusta, ehkä kuitenkin niin, että esim 100cm pitkälle ottaisin 104cm jne. Eli otin haalarin tarkoituksella 98 jotta menisi syksyllä ja ensi keväänäkin.

  Jos käyttöön olisi tullut nyt heti, olisi 92cm ollut passeli.

  ReplyDelete
 10. No niinhän siinä kävi, että mies tuli kotiin ja näki haalarin ja kommentoi (varmaan ensimmäistä kertaa ikinä): Ompa kovin vihreä!
  Ja minä lähdin siitä paikasta vaihtamaan meillekkin tuon harmaan. Oli kyllä oikea ratkaisu! On tuossa tosiaan reilu mitoitus. Poika on n. 100cm ja oikea koko kevääksi olisi ollut 104, mutta ei olisi välttämättä mennyt enään syksyllä. Meille lähti 110 ja sillä mennään.

  ReplyDelete
 11. Mari: Mun silmään se vihreä oli jotenkin vihreä...ei siis kovinkaan kauniin värinen, mutta ei kyllä rumakaan. Kuitenkin meille liian vihreä. Takkina tosin voisi olla kiva mustien housujen kaverina.

  ReplyDelete
 12. Kiva postaus. Ihastuin tuohon aluksi, mutta kiitos tämän postauksen alkoikin tuntua, että ehkä kuitenkinl joku muu. Tämä siis kyllä sopii Danskun garderobiin, muttei meidän tyyliin ehkä kuitenkaan. Mutta näistä postauksista saa niin hyvät vinkit, että kiitos siitä <3!

  ReplyDelete
 13. Anonyymi: Kiitos ja kiva jos saa hyviä vinkkejä :).
  Tuo kannattaa kyllä käydä katsomassa ihan livenä, on nimittäin livenä paljon kauniimpi kuin kuvissa.

  ReplyDelete