3 Jan 2011

Spring time

Meillä on kevät vaatetus erinomaisessa kunnossa.
Ehkä vähän liiankin.
Ei tarvita kyllä yhtään mitään.
Vasemmalta oikealle: PO.P vk-haalari fleecevuorella 92cm, Ticketin plain rainit vihreä ja ruskea 92cm, The Brand takki 3v, Molo Kids fleece 92cm,  Villervalla takki 92cm, Hatleyn vuorellinen sadetakki 18-24kk, Ticketin rubber suit 86cm, Nova Starin toppatakki 86cm(menee vähän lauhemmilla pakkasilla) sekä PO.Pin windstopperi 98cm. Jossain on vielä ruskea Ticketin rubber rain, koko 80cm...niistä taitaa ainakin housut vielä mahtua.

Loskakeleille kevääksi tilasin tarhaan tämän ticketin rubberin fleecellä:


Väri greenery ja otin koossa 92.

Ainoa puute on kevät kengät. Aion katsastaa mm. Sofie Schnoorin, Anguluksen jne. kun olemme Tanskassa. Yhdet goret ainakin tarvitaan.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Our spring looks great, we only need shoes.
Only purchases I've made for the spring are the Ticket to heaven rubber rain with fleece and the PO.P windfleece. Others are from last spring/fall.

5 comments:

 1. No teillä ollaan kyllä hyvällä mallilla kevätvaatetuksen suhteen :)

  ReplyDelete
 2. Kivalta näyttää!
  Jos toi ticketin rubber suit ei mahdukkaan niin mä ostan sen pois ;)

  ReplyDelete
 3. Hyvälle näyttää! Ja hyvin samanlaiselle kuin meillä! Meillä oli viime vuonna tuo ticketin sadehaalari ja oli aivan loistava! Toivottavasti tänä vuonna tulee samanlainen myyntiin. Kaipaisimme 86 tai 92cm.

  ReplyDelete
 4. Hyvältä näyttää, kelpaa kevään tulla :)

  ReplyDelete
 5. Poitsujen äiti: Juu, pitää kokeilla joku päivä. Uskon kyllä mahtuvan, kun viime keväänä oli niin reilu. Mutta ilmoittelen mikäli myyn ;).

  Myrmeli: Tuo sadehaalari oli meillä keväällä käytössä ja oli sen verran reilu, että menee varmasti vielä tämänkin kevään.

  ReplyDelete