23 Jan 2011

Sunday

Viikonloppu meni taas vauhdilla.
Tätini oli käymässä Tampereella, joten vietin aikaa hänen kanssaan. Eilen olimme(täti, äitini ja minä) 6 tuntia reissussa, kävimme mm. Sokoksella ja Ideaparkissa. Tänään tätini kävi meillä ja kävin vielä hänen kanssaan koskikeskuksessa.

Jotain sitten tarttui mukaanikin, onneksi ei paljoa.
Sokoksella oli paljon tuotteita -50% ja -70%. Nämä oksat ostin, eivät mielestäni ole liian jouluisia.
Lisäksi ostin Danskulle muumi astiaston reilu 5€ sekä Luhdan ison  korin alle 9€.
 PO.Pista tänään vielä -50% alella ihana kauluspaita koko 92cm sekä boxerit koka 86/92. Meillä ollaan vielä täysin vaipoissa, mutta jos sitä kohta päästäisiin opettelemaan vaipattomuutta...toivossa on hyvä elää!
Ostin myös tumman siniset toppahousut nyt lopputalveen kokoa 86cm.
Lindexiltä oli pakko hakea muumeja. 
Housuissa ollaan vihdoin siirtymässä täysin kokoon 92cm, vaikka esim. PO.Pin yökkäreissä ja merinovillahousuissa menee mainiosti koko 86/92(on reilutkin). Haisuli housut kokoa 92 ja t-paita 98cm.
Housuista 98cm olisi aivan liian jätit meille vielä, eli lyhytjalkainen poika.

PO.Piin oli muuten välikausi jo saapunut ja ensi viikon aikana he niitä laittavat esille. 
Saan sitten hakea meidän haalarin.

7 comments:

 1. Mun pitää hakea Joakselle joku noista muumeista ensi viikolla, kun toivottavasti ollaan Suomessa. Joas on nykyään ihan muumifani :)

  Tsemppiä kuivaksiopetteluun! Joas on ollut päiväkuiva jo lokakuulta ja nyt ollaan pikkuhiljaa jättämässä myös yövaippaa pois, sillä Joas ei halua sitä enää ylleen. En tiedä sujuuko se yhtä helposti kuin päivävaipan poisjättö (eli herääkö Joas öisin kun pissahätä yllättää)... Päivävaipan poisjätön jälkeen vahinkoja kun ei ole tullut hoidossa koskaan ja kotonakin vain kahdesti kesken uhmakohtauksen. Reissussakin Joas jaksaa odottaa hienosti siihen asti, että päästään vessaan. Heh, ekoilla viikoilla hoitotädit ihmetteli tuota pidätyskykyä, sillä Joas ei aluksi suostunut käymään siellä ollenkaan vessassa, vaikka selkeästi oli pissahätä, vaan pidätteli siitä 8:30-12:30 asti kunnes pääsi kotiin pisulle.

  ReplyDelete
 2. Saara: Tervetuloa Suomeen! :)

  Meillä Dansku tuntee pissahädän ja jos on ilman vaippaa, osaa omatoimisesti mennä pissalle. Mutta jos on housut(ei vaippaa) jalassa, niin pissaa housuun. Kakkaa taas ei suostu millään tekemään pottaan, ei ole koskaan suostunut. Tarhassakaan ei käy kakalla lainkaan vaan pidättää kotiin asti.

  ReplyDelete
 3. Siis käyttääkö Dansku jo paidoissa kokoa 98? Meillä on siihen kokoon vasta siirrytty ja Walde oli viime viikolla kokomittauksessa n. 95 cm pitkä.

  Meillekin täytyy hakea Muumeja, Walde innostui noista Haisuli-housuista ja jankuttaa tuossa vieressä "Haisuli, Haisuli"! :D
  Tykkää kyllä Muumeista mutta Muumi-vaatteita ei meillä paljon ole.

  ReplyDelete
 4. Mrs.Agatha: Hmm...riippuu paljon merkistä. PO.Pin trikoopaidat meillä 98cm ja yksi 104 jotka käytössä, H&M:n 86/92 on nyt jäänyt pieneksi, samoin Lindexin 92cm. chincheltä juuri sopiva on koko 2-3 ja We Were Smallista koko 4.

  Sanoisin että tällä hetkellä meille sopii 92/98 koko. Paidat on melkein yhtä kokoa isommat kuin housut.

  ReplyDelete
 5. Niin ja esim. nuo PO.Pin 98cm ovat reiluja, eli menee taatusti ainakin kokonaisen vuoden, ei siis jää pieneksi pitkään aikaan. Chinchen 2-3 koko taas on nyt naftia ja tuskin menee pitkään.

  ReplyDelete
 6. Hehe..koko ajan tulee lisää mieleen. Collegepaidoissa, jotka nyt talvella paljon käytössä on Mini Rodinissa koko 92/98, ne on sopivia, The Brandiltä koko 3, joka on nafti, mutta menee vielä.

  ReplyDelete
 7. Todella kivan näköisiä oksia, ei yhtään liian jouluisia. Meillekkin kyllä ottaisin. :)
  Se on kyllä totta että nuo vaatteiden kokonumerot kyllä heittelee melkoisesti merkeittäin. Meilläkin on samaan aikaan käytössä 86-98. Toki tykkään että paidat on aika väljiä mutta ulkovaatteissa taas täytyy olla just sopiva koko. Liian isossa haalarissa / asussa menee lapselta vain leikkimisen riemu kun ei hyvä päällä. Ostan ennemmin vaikka useamman asun kaudessa kun pidän lapsella keväällä liian isoa haalaria toivossa että sopii vielä syksylläkin. Ei lopulta tule edes kalliiksi jos löytää alesta (vaikka varastoon), esim. pojalle ostin popin viime vuoden alesta takin kun syksyllä ostamani jäi pieneksi lopputalvesta ja nyt kun myin sen sain enemmän kuin mitä itse maksoin vaikka oli käytetty.

  ReplyDelete