17 Jan 2011

Woohoo

Mä sain sen!
Jes!
Soitin läpi monet PO.Pit, Vaasassa oli. Koko 104. 
Kokkolassa oli 98. 
Otin silti tuon isomman, jotta varmasti menee ensi talven ja toivottavasti seuraavankin!

Tämä lähee Vaasasta tänään ja saan sen haettua postiennakolla. 
Erinomaista palvelua, sanoisin!

Soitin myös Tampereen PO.Piin kysyäkseni, joko haalarit olivat saapuneet.
Ei vielä. 
Kyselin onko tullut varauksia.
Oli.
Näitä on tilattu 4kpl kokoa 98cm. Mä olen jo aiemmin laittanut sähköpostia, että haluaisin varata.
Onneksi kerroin sähköpostista, voi olla että olisin  jäänyt ilman.
Mun käsityksen mukaan näissä siis oli kai kaikissa varaukset, ainakin alustavat.
Koska olin ollut eka varaaja(sähköposti), saan haalarin, kun ne saapuu.

Tämä harmaa on kuulemma ollut ihan hittiväri ja loppuunmyydään mitä ilmeisemmin heti.
Me saamme omamme, kunhan ne saapuvat.

16 comments:

 1. Huippua että löyty!! :) Mä niin mielelläni ottaisin tuon myös pojalleni koossa 104 cm, mutta tuntuu liian työläältä ruveta soitteleen kaikki liikkeet läpi.

  T. Pöjun äippä(joka ollut nettipimennossa pitkään)

  ReplyDelete
 2. siis Pojun äippä :)

  ReplyDelete
 3. Tukholmassa oli Popissa kevät jo esillä. Siellä ainakin oli harmaat vielä hyllyssä :).

  ReplyDelete
 4. mari: Suomessa varmaan vähän eri, sillä kaupat tilaa etukäteen tietyn määrän eikä niitä saa lisää. Uskoisin että ruotsin ketjut saa tilattua lisääkin jos loppuu.

  Ja aika pieniä määriä tulee myyntiin jos yhtä kokoa tulee 2-4kpl.

  ReplyDelete
 5. HEH.. olipas hyvä etten ostanut vielä, jemmasin vaan.. kokkolan liikkeessä kun nimittäin kävin ja olitkin jo saanut takin.

  ReplyDelete
 6. Minäkin soitellu sinne sun tänne, mutta oikeata kokoa ei löydy. Olen tosin menossa nyt la tukholmaan, josko sieltä löytys, voi toki olla ettei, mutta jos tuota harmaata vkhaalaria pääsisi ainakin hypistelee ;)

  ReplyDelete
 7. Ärsyttävää! Kävin lauantaina Tampereen Popissa eikä suostunut ottamaan ennaakovarausta vastaan. Jos jäädää siis tämän takia ilman:( ja juuri tuon harmaan haluan. No, ollaan ensi viikolla menossa Tukholmaan, voinhan ostaa sen sieltäkin...

  ReplyDelete
 8. Myrmeli: Mullekin oltiin vastahakoisia, että ottais varauksen. Mutta sitten muistin sanoa siitä sähköpostista, niin siitä se sitten muisti mut ja sanoi että olin eka varaaja, joten lupasi sitten mulle varata.
  Mitä kokoa tarvitset?

  ReplyDelete
 9. Anonyymi: Jos olisit ehtinyt ostaan, olisin sen kyllä sulta ostanut ja vaikka sit myynyt toisen. Mä ehdin aamulla varaamaan sen Kokkolan 98cm, mut sitten kun löysin ton 104, niin peruutin varauksen :)

  ReplyDelete
 10. Meillä on myös tuo harmaa varauksessa Tampereella, mutta 104cm.

  ReplyDelete
 11. joo ne sanoki popissa et sitä oli joku puhelimessa jo kyselly aamusella. mut varmaan ihan hyvä et sait tuon isomman jos danskulle kerta ensi talveen sitä kaavailit. meidän reilu yks veelle on 92 kokonen kuoritakki eikä siinä oo yhtään liikaa kasvuvaraa ku aattelin et menis vielä syksylläkin. ja sit mun piti jäädä itelle kaavailemaan tuota 98 kokosta toppaa kun se kerta nyt siellä liikkeessä olis vapaana ja kun meillä on jo ne "farkkumustat" housut jemmassa. olis sit ens talven topat valmiina. :D

  ReplyDelete
 12. 110cm tarvitsen. Soitin eivätkä varaa sitä harmaata haalaria. Sain kyllä tiedon, koska niitä saattaisi tulla. Ensi viikolla menemme Tukholmaan ja voin katsella haalaria myös sieltä. Ehkä emme siis jää ilman, varma ei tosin voi olla...

  ReplyDelete
 13. Tuo harmaa haalari on kyllä kiva. Minäkin kyselin Tampereen liikkeestä (siitä ohi kun usein mies ajaa työmatkalla) että ottavatko varausta ja minullekkin sanoivat etteivät ota. On kuulemma sovittu kaikkien liikkeiden kanssa ettei ennakkovarauksia oteta. Sinäänsä ihan ymmärrettävää mutta jos Tampereen liikkeessä oli kuitenkin sanottu että varauksia jo on!
  Täytyy vielä kysyä ettei nyt sitten jäädä ilman.

  ReplyDelete
 14. Oliko tuo takki -50%? Satutko tietämään, oliko missään, mihin soitit, isoja kokoja keltaisesta?

  ReplyDelete
 15. Anonyymi: Parissa paikassa oli haalarista 116 ja 122, mut en tiedä oliko takeista. Mun tietääkseni ei.

  ReplyDelete
 16. ano: -40, ja kokkolassa oli pari isompaa jälellä hyllyssä mut en kattonu mitä kokoja (oisko ollu ehkä isoimmat mitä saatavilla??, sen verta reiluilta näyttivät)ku itelle katoin vaan pienempää.

  ReplyDelete