18 Jan 2011

Getting mail

Tänään olikin jo tullut Mini Giantsin paketti postiin, samoin sain Rock01coolbabyn paketin. Eli postiin kävi tiemme aamusta.


 Tommy Hilfigerin tennarit, koko 24. Dansku tykästyi heti ja piti saada jalkaan.


Tuo koko on ihan passeli ja päähän jää 1-1.5cm vielä tilaakin, eli varmasti menevät koko kevään ja kesän.
Nämä siis Mini Giantsista.
 Rock01 coolbabystä nämä Emut kokoa 27. Toivottavasti eivät ole ensi talvena liian isot.
 Tilauksessa mukana ylläri, eli muovailuvahaa. Sitä piti heti testata ja onkin yhtenä möttönä nyt kaikki :).
 Ebaystä tilatut, suloiset legginsit. Nuo ovat kaikki samaa kokoa, silti nuo ketut ovat pienemmät. Menee siis luultavasti myyntiin.
Rockista myös nämä Yporquét sekä Chinchen huppari.
Mini Giantsilta vielä Kidscase hihaton paita, 98cm, mutta onkin TOSI pieni, silti menee varmasti kun on hihaton. Salvor Faunan ihana koirapaita koko 3.

Vielä on saapumatta tilaukset Pepatinosta ja Dikidosta. Molemmista tulossa mm. We Were Smallia.

8 comments:

 1. Ihania ostoksia! Mä kanssa tilasin noita eBay leggareita vähän aika sitten. Ei ole vielä näkynyt. Nyt jännittää, että onko ne ollenkaan sopivaa kokoa..

  ReplyDelete
 2. Toukan äiti: Mitä kokoa otit? Mä otin nuo kaikki 95cm. Mun mielestä vastaa 92cm, en tosin ole vielä kokeillut Danskun päälle.

  ReplyDelete
 3. Ihania kaikki :) Toivottavasti nuo ihqt tennarit menevät vielä kesällä, nimim. meidän neidin 1,5 v jalka oli kokoa 22 ja nyt 2 v. kävin ostaa 26 kokoiset talvikengät, kun 24 kävi pieneksi :D En enää uskalla ensi talveksi jemmaan ostaa, kun voi kasvaa tai olla kasvamatta!

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: Meillä viime talvena oli niin, et käytettiin 22 kokoisia talvikenkiä, mutta sama koko meni pääasiassa myös kesäkengissä. Samoin näyttäis olevan nyt. 24 on talvikengissä ja 24 näyttää olevan sopivan reilu kevättä ajatellen. Tiedä sitten jos tulee kasvuspurtti, mutta epäilen, että kesällä tarvitaan 25 koon kenkiä.

  Ens talvi luulen et mennään 26 kengillä, siksi toivon, että noita Emuja voidaan kuitenkin käyttää.

  ReplyDelete
 5. Kivat ostokset!

  Mäkin olen tilaillut joskus eBaysta noita leggareita ja huomasin saman jutun että jostakin syystä tuo kettukuosinen on pienempää kuin muut..
  Nuo on aivan ihania, ainut huono puoli on se että nyppääntyivät tosi nopeasti (..ainakin meillä).

  Hei sä et muistanut myydä mulle sitä Mini rodinin panda-paitaa...., huomasin vasta että se oli tuolla sun kirppisblogissa jo mennyt kaupaksi...

  ReplyDelete
 6. Mä otin myös kokoa 95. Tilasin vaan kahdet tarjouksessa olleet eli hintaa noille jäi postikuluineen yhteensä hurjat 5€ :) Joten ei nyt ole suuri taloudellinen tappio jos ovatkin väärää kokoa. 92 olisi hyvä, sitä lyhyemmät olisikin varmaan liian pienet..

  ReplyDelete
 7. HeidiF: Anteeksi. En muistanut kuka sitä oli kysellyt enkä löytänyt enää mistään, niin ajattelin laitta kirpparin puolelle toivoen, että olisit sen sieltä napannut. :(

  ReplyDelete
 8. Kivoja ostoksia :-)
  Jos olet myymässä nuo kettu leggarit niin olisin niistä kiinnostunut. Laita meiliä ruusa7@luukku.com T: Ruusa

  ReplyDelete