28 Jan 2011

Getting closer

Matka lähestyy, hurjaa! En ole yhtään osannut varautua reissuun, enkä sitä halua miettiäkään, muuten stressaan lennosta liikaa.

Meidän lento lähtee Helsingistä klo 13.50 ja matkaamme Tikkurilaan junalla, josta otamme bussin kentälle.
En siis tällä kertaa lähde ajamaan.

Matkatavaroita tässä pähkäilen, että mitä ottaisi mukaan. Saako Danskulla olla oma laukku? Ruumaan menevä siis? Eli saako meillä olla 3 laukkua yhteensä?
Lennämme Blue 1/SAS.

Lisäksi otan matkustamoon Willvinin hoitolaukun ja mies saa ottaa pienen matkalaukun. Dansku luultavasti ottaa Fjällravenin repun.

Olemme Köpiksessä 3 yötä/ 4 päivää. Paljon ei siis kannata varata mukaan vaatetta, taatusti kun sieltäkin jotain ostan.
Ajattelin ottaa Danskulle toppahaalarin sekä villakangastakin.
Parit villasukkikset ja aluspaidat, sekä nämä:
Veikkaan, että paitoja on pari liikaa, vai onko?
Farkut tulee villakangastakin kaveriksi, muuten sitten olisi kahdet housut. Huppareita saa olla ainakin yksi, mutta onko kaksi liikaa?
Yksi lämpimämpi collegepaita pitää ottaa mukaan kyllä, mutta pitäisikö niitä kuitenkin olla kaksi?

Paitojen alle otan hihattomia toppeja, housujen alle villasukkiksia.

Kengiksi otan villa vuorelliset Bisgaardit ja aion sieltä katsoa kevät kenkiä myös.
Tietty mukaan tulee vielä kasa vaippoja, puhdistuspyyhkeitä jne jne. Eli pelkästään Danskun kamoilla täyttyy yksi pieni matkalaukku.

Itse yritän ottaa vain yhdet housut ja yhdet olo/yöhousut, pari paitaa/tunikaa sekä alusvaatteet, shampoot, meikit yms.
Miehelle myös vain parit paidat ja yhdet housut.

Mitäs sanotte, miltä kuulostaa?

Ainiin, Danskun tarhakuvat tulivat tänään. Pikkusen ärsyttää, ettei hiuksia oltu kammattu(kampasin ne nätiksi kotona, juuri ennen kuvausta). Nyt sitten sojottaa hiustuppo sivulle. Tosi kiva!
Mutta joo, otimme kuvat silti, onhan ne Danskun ihka ekat tarhakuvat :)

8 comments:

 1. Voi vitsi mikä törrötin! Miten pönttö kuvaajakin kun ei ole tajunnut sitä korjata :D

  ReplyDelete
 2. Sanos muuta! Ja toi on NIIIIIN helppo joko korjata kuvasta tai olisi voinut kuvattaessa mainita. Tosi ärsyttävää kyllä, mutta eipä tuolle mitään voi.

  ReplyDelete
 3. Ihanat kuvat, harmi vain kun hiukset jäivät tuollalailla :\

  Itse ottaisin lapselle korkeintaan vain yhden puseron/t-paidan per päivä koska tosiaan niitä vaatteita tulee varmaan ostettua :) Housuja varmaan on riittävästi ja huppareita voisi riittää vain toinen?

  Mukavaa matkaa!

  ReplyDelete
 4. Matkavaatteista en osaa sanoa mitään, mutta nuista kuvista tai kuvaamosta.. meilläkin oli seppälän kuvaamo ja tukat sekas, räkä valuu, lasit ihan likaiset jne. Tarhan tädit tai viim. se kuvaaja voisi vähän oikeasti katsoa/sanoa jos lapsella on tukka ihan pystyssä tai valuuko räkä! ei lapsi tajuu tälläsiä asioita itse huolehtia ja mitä pienempi lapsi kyseessä niin sitä vähemmän. Eipä se paljo auta vaikka itse olis laittanut kaikki nätiksi aamulla kun ne voi syödä/ulkoilla yms ennen kuvia, niin onhan ne tukat yms. sekas. Oon kuullu myös muilta varsinkin tän vuoden kuvista paljon negatiivista :/

  ReplyDelete
 5. Mäkin veikkaan että yksi huppari riittääkyllä, ostat kuitenkin sieltä jotain uutta :)

  ReplyDelete
 6. Jonna: Mä vein Danskun 9:ks tarhaan, kun 9 oli kuvaus, eli siis olin juuri kotona laittanut hiuksiin hoitoaineen ja kammannut. Riisuin itse Danskun ja vielä käsin suoristin hiukset. Eli jossain vaiheessa on toi törrötin ilmestyny.

  Tiedä sitten, huomasivatko tarhantädit tuon ja suoristivat, mutta seuraavat kuvat eivät onnistuneetkaan tms.

  Jessika: Samaa mieltä, kyllä yksi huppari riittää. En lähde superostosmatkalle, koska me ei tarvita mitään, mutta kyllä nyt jotain tulee pakosti ostettua :)

  ReplyDelete
 7. Ei tuo töyhtö mitään haittaa, ainakaan minun silmään, tulee ainakin kuvaan vähän luonnetta :) Hyvä kuva, kivat vaatteet ja nätti poika. :)

  ReplyDelete
 8. Minä ottaisin aikuisille kuitenkin molemmille myös toiset housut, kun kuitenkin noinkin monta päivää olette reissussa. Ellei teillä sitten ole tarkoitus shoppailla varmuudella myös aikuisten vaatteita? Toisaalta ei ole kiva joutua shoppailemaan väkisin, jos jotain yhtäkkiä sattuu niille ainoille housuille. Varsinkin lapsen kanssa reissatessa kun voi tapahtua vaikka mitä; lapsi oksentaa pahoinvoinnin takia, kakkavaippaa joutuu vaihtamaan hankalassa paikassa ja omat housut tahriintuvat, housuille kaatuu lautasellinen tomaattikeittoa, sattuu vuoden sateisin/loskaisin päivä ja housut ovat totaalimärät ja kuivatusolosuhteet puutteelliset jne... Ne yhdet vaihtohousut eivät kuitenkaan niin kovin paljoa tilaa laukussa vie.

  Muuten varmaan nuo miettimäsi vaatteet riittävät ihan hyvin. Danielille ottaisin varmaan tuon kaksi hupparia, samoista syistä kuin aikuisille ne toiset housutkin. ;)

  Niin ja jos Danielille on ostettu oma lentolippu ja hänellä on koneessa oma paikka, niin kyllä kai hänelle saa myös oman laukun ottaa mukaan. Näin ainakin kuvittelisin, kun ei ole enää sylilapsesta kyse.

  ReplyDelete