8 Jan 2011

Gap

Ihania vaatteita.
Saatoinpa pistää nämä ostoskoriin.
Hyvä juttu on se, että ilmaset postarit Englantiin.
Voi mummu taas postittaa meille.
Pitää vielä pyytää miehen äitiä käymään paikallisessa Gapissa.
Jos siellä olisi jotain kivaa alessa.
Mä olen hurahtanut keltaiseen. Saattaa siis aiemmin postaamani tähtitakki jäädä ostamatta, koska otin tilalle tuon keltaisen.
Himoitsen vielä keltaisia Huntereita ;)

Katso alempi postaus blogikirppiksestä!

10 comments:

 1. Mä oon kanssa keltaisen fani. Aika herkun näköinen toi keltainen takki!

  ReplyDelete
 2. Aivan ihania vaatteita nuo kaikki! Kyllä kelpais meillekin! Taisin just päättää, että keltainen takki vois olla Leollekin kiva keväällä. Toivottavasti löytyy jonkin muunkin merkin mallistosta :) Oon nimittäin miettiny ja miettiny, että millanen ois sit tuleva kevättakki. Ei minkäänlainen vihreä - meillä on jo lime vk-haalari + syksyllä oli vihreä takkikin. Tuo Lindexin tähtitakki on tosi kiva, mutta kun löytyy Ticketin tähtisadevaatesetti. Vastaus on siis ihan selvästi keltainen takki!

  ReplyDelete
 3. oo, miten ihana tuo keltainen takki=)

  ReplyDelete
 4. oi miten kivoja vaatteita olet shopannut! :)

  ReplyDelete
 5. Juu, keltainen on niin raikas, että oli pakko ottaa. Mä haaveilin jo syksyllä keltaisesta PO.Pin haalaristakin. Tuo takki on kyllä kivan näkönen kuvissa, toivottavasti on sitä myös luonnossa.

  ReplyDelete
 6. Ooo, Gap! Ostin lapsille noita yöppiä Usasta, ovat aivan loistavia! Snuggly fit sopii meidän hoikille pojille. Harmi, että näitä ei saa Suomesta:/

  ReplyDelete
 7. Keltaisesta takista innostuneena laitoin tänään tilaukseen ebaysta Gapin sadetakin, vähän erilainen kuin tuo taisi olla mutta kirkkaan keltainen sekin. Ihanaa, nyt odotellaan postia ja sateita :)

  ReplyDelete
 8. Johanna: Hieno homma!! Ebaykin on pullollaan ihania Gapin vaatteita, uskaltaakohan edes kurkata ;)

  ReplyDelete
 9. Siellä oli toi kuvan takkikin myynnissä mutta postikuluineen ei mikään edullinen löytö toisin kuin tämä tilaamani (varmaan vanhempaa mallistoa). Laitan sitten vaikka kuvan tonne blogiin kun se tulee perille!

  -Johanna

  ReplyDelete
 10. Johanna: Juu, laita ihmeessä. Mäkin selailin ebaytä eilen keltaisten vaatteiden toivossa ja törmäsin pariin Gapin takkiin.

  ReplyDelete