12 Jan 2011

Looking ok?

Hieman karsittuna, meidän kevät olisi tämän näköinen:

 Keltainen PO.Pin fleece on superihana. Samoin molemmat pipot. Mitä olette käyttäneet fleecetakin kanssa housuina? 
PO.Pin fleecevuorellinen haalari 92cm, ticketin plain rain 92cm, Ticketin rubber rain koko 86cm sekä PO.Pin kuoritakki ja housut 92cm.
Ja vielä tämä rubber rain w/fleece 92cm lähinnä tarhakäyttöön ja supermärille keleille.

Tarvitsemmeko muuta?
Onko teillä enemmän/vähemmän?

14 comments:

 1. Näyttääpä tosi kivalta! Mitä tuohon enää enempää, eiköhän nuilla pärjää ;)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana tuo keltainen takki!
  Mä puin Toukalle keväällä fleecetakin pariksi Plain Rainin housut tai vuorelliset housut tai farkut (ja sukkikset alle).

  ReplyDelete
 3. Eiköhän tuossa ole kaikki tarpeellinen, meille ei tule varmaan edes noinkaan paljoa :D

  ReplyDelete
 4. Mä olen juuri mukana huutamassa T2H:n plain rain with fleece asua koossa 92, ajattelin että on reilua kokoa (ilmoituksessa itse asiassa luki että menisi vielä 98-kokoa käyttävälle). Onkohan sit liian pieni jos teilläkin sitä kokoa käytetään!?
  Tarpeeksi tuossa on, meillä on kevääksi yksi vk-haalari, 2 takkia (lähinnä kauppa- yms käyttöön) ja sitten tulee tuo mainitsemani haalari (jos en tuota voita niin hommaan vastaavan jostain muualta kun tuommoiselle on tarvetta) ja sit varmaan ostan vielä perus-sadepuvun.

  ReplyDelete
 5. MrsAgatha: Luulen, että 92cm ticket menee teille hyvin, sillä tuo meidän plain rain on tosi reilu. Menee varmasti vuodenkin päästä vielä. Danskulla nyt pituutta on 90cm, silti nuo kaikki reiluja.

  ReplyDelete
 6. Hyvä juttu, saattaa sit mennä vielä syksylläkin (mä tykkään että vaatteet kestää pitkään ;D)! =)
  Walde oli marraskuussa 92 ja nyt varmaan 95 joten eiköhän mene meille jos ovat teille reiluja! =)

  ReplyDelete
 7. Kyllä noilla seteillä varmasti pärjää.

  meillä ei ole vielä mitään, kummallakaan. Esikoiselle riittää kaksi settiä ja tuolle vauvalle yksi tai korkeintaan kaksi.

  ReplyDelete
 8. On kyllä kivan näköset puvut! Ja keltanen fleece on tosi pirteän näköinen, mullakin on tuo sama jemmassa meidän Empulle :)

  Mulla meinaa aina mopo karata vk-takkien suhteen, mutta esim.haalaria ei oo ainakaa vielä ollenkaan, kummallakaan pojalla. Jostain syystä vk-vaatteissa oon aina tykännyt enemmän kaksiosaisista..

  ReplyDelete
 9. Pärjää varmasti. Näissä siis on esim. tuo ticketin puku sellainen, joka menee syksynkin vielä ainakin, ellei sitten kaikki mene vielä syksyllä. Keltainen fleecekin on 98cm, eli menee pitkään.

  ReplyDelete
 10. Hienot setit! Itse en ole lapselle ostanut kuin yhden ns välikausipuvun, siis sellaisen joka pitää vettä ja loput sitten lähinnä semmoisia kesäänkin sopivia.

  Kysyisin sinulta, mitä mieltä olet ollut noista Rubber Raineista ja niiden vedenpitävyydestä?

  Meillä oli tuollainen tarhapukuna, mutta pyysivät tuomaan "kunnon kuravaatteet" ja ymmärsin kyllä miksi, vedet tuli läpi oikein kunnolla esim jos lapsi istui lätäkössä. Lisäksi hieman tuli kommentteja liian tiukista lahkeensuista, kun kumisaappaat oli hankala saada lahkeiden sisään.

  ReplyDelete
 11. Anonyymi: En ehkä ole paras vastaamaan, koska meillä ei juurikaan rubberista vielä kokemusta. Jos kovin vetistä(oikein kunnon lätäköitä) pistäisin varmaan housut takin päälle, jolloin minimoisin veden menon sisään. Lahkeensuut ovat tiukat, mutta nekin kai siksi, ettei vesi pääsisi sisään.

  ReplyDelete
 12. Hyvältä näyttää! Itsekin hain juuri tänään tuon Po.pin keltaisen windfleecen isommalle kun en voinut vaan vastustaa ;)

  Ja kiitos vielä Villervallan setistä, on kyllä huippu! Ja hyvin voi jo keväällä pitää kun käärii takin hihoja :)

  ReplyDelete
 13. Eiköhän noilla pärjää. Tuo keltainen on kyllä pirteä!

  Meillä ollut Ticketin fleecellisiä Rubbereita, mutta en tyytyväinen laatuun. Pienellä vielä menee, mutta meillä isommat hajottivat omansa parissa viikossa vettä pitämättömään kuntoon. Didriksonin vastaava setti ollut kestävyydeltään ihan eri luokkaa. Yksi kevät ja syksy käyttöä takana ja edelleen pitää veden täysin.

  ReplyDelete
 14. Kivoja pukuja. Varmaan riittävä määrä.

  Keltainen fleecetakki on hauskan pirteä. Meillä lapsi on käyttänyt fleecetakin kaverina tuulihousuja tai farkkuja kelistä riippuen.

  ReplyDelete